Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Cat in the Box

2023. 05. 11. 11:04:28

A kísérlet mindjárt indul, az alanya már a dobozba van zárva – már csak azt kéne tudni, hogy milyen színű is a cica színe? Nem, ez nem egy „hány éves a kapitány” jellegű feladvány, hanem a Cat in the Box című társasjáték felütése.

Mert mit is tud ez a játék? Alapvetően egy ütésvivős játék, amelyben a játékosoknak – a kezükben lévő kártyák alapján – előre meg kell mondaniuk, hány ütést fognak vinni. A csavar csak annyi, hogy egyik kártyának sincsen saját színe, azt a kártya kijátszásakor kell a játékosnak meghatároznia. Bármelyik színt mondhatja, ha az a szám abból a színből még nincs letakarva a központi játéktáblán.

A vidám és könnyed játék nem zsákbamacska… hiszen dobozban érkezik majd, ráadásul a Deluxe Edition dobozában. Azaz látványos műanyag játékostokenekkel, kétrétegű játékos- és központi táblával jön a magyar kiadás, amelyet mi hozunk el nektek! Tervezés, taktika, gyors és könnyed játékmenet, ami a tapasztalt játékosoknak is élmény – ezt nyújtja a Cat in the Box, amit a Gémklubnak köszönhetően októbertől magyarul is játszhattok!