Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Coffee Rush: Hab a tortán kiegészítő

Presszó, latte, macchiato, risztrettó – barista legyen a talpán, aki fejből vágja, melyik hogyan készül! Ráadásul nagyon gyorsan, mert a kávézó vendégei nem hajlandóak várakozni: ha sokáig nem jön a rendelés, távoznak fizetés nélkül…

Ismerős nektek a helyzet? Akkor ti már biztosan játszottatok a Coffee Rush-sal!
A megkapó játékelemekkel dúsított, pörgős családi játékban nagyon kell hajtani a játékosoknak, hogy lefőzzék ellenfeleiket – na és a megrendelt kávékülönlegességeket. Ehhez baristafigurájukat kell úgy mozgassák, hogy időben összeszedjék vele a megfelelő hozzávalókat.
De ha azt hittétek, hogy már tapasztalt játékosok vagytok, és mindent láttatok, akkor most jön a hab a tortán!

A Coffee Rush kiegészítőjében ugyanis nem csak új fejlesztéslapkákat találtok, amelyekkel baristáitokat tudjátok máshogy mozgatni, és nem csak új rendeléskártyákat találtok – de tortakártyákat és négyféle mini-tortát!
Ugyanis ha egy tortával „megpakolt” megrendeléskártyát tudtok teljesíteni, húzhattok egy tortakártyát, amelyet később felhasználva valamilyen extra lehetőséghez juthattok – például akár négyszer vagy nyolcszor több hozzávalót tudtok egy mezőről összeszedni!

És hogy az új fejlesztéslapkákból minél többet tudjatok összehangolni, az új játékostáblákon akár ötöt is aktiválni tudtok belőle – amiben a tortalapkák is segítenek majd nektek!

Vágytok egy újabb vérpezsdítő Coffee Rush partira? Nemsokára megfejelhetitek egy kis édességgel – nyár végén, amikor megérkezik a Coffee Rush: Hab a tortán!