Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Crime Zoom: Nagyító alatt - Vészmadár

2022. 08. 31. 09:31:49
Új megjelenés: Crime Zoom: Nagyító alatt - Vészmadár
A korábban sikeres, de pár év alatt tönkrement videójátékos cég alapítója halott. Öngyilkos lett. Vajon valóban öngyilkos lett? Nem mindenki van erről meggyőződve. Rajtatok áll, kiderül-e az igazság!

Hogy hogyan tudtok nekiállni a nyomozásnak? Természetesen a tett helyszínén kell körbenézzetek. Nézzetek jó alaposan körül, és fordítsátok meg azt a kártyát, amin gyanús jelek utalnak arra, hogy nyomot foghattok.

 

 

A Crime Zoom egy pakli-nyomozós sorozat, amelynek nemsokára megjelenő második részében – a Vészmadárban – egy rejtélyes ügyet kell felderítenetek. A helyszín ott lesz a szemetek előtt, és minden elemére „rázoomolhattok", azaz megfordíthatjátok az adott kártyát, aztán ha úgy érzitek, bizonyítékra vagy nyomra leltetek, azokat követve folytathatjátok a nyomozást.


Készen álltok belevetni magatokat egy újabb izgalmas nyomozásba?