Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Dobble Disney Princess

2023. 01. 16. 14:11:49

55 kerek lap, mindegyiken 8-8 rajz – és bármelyik két lapot veszed ki, mindig lesz egy (egyetlenegy!) rajz, ami mindkettőn rajta van! Ismerősen hangzik? Akkor te már játszottál a Dobbléval! … De ha nem tudod miről beszélünk, akkor most elmeséljük: a világ egyik legnépszerűbb és legszórakoztatóbb partijátékáról van szó! És mit szólnátok ahhoz, ha a rajzokon Hamupipőke, Ficánka, Jázmin palotája és Mushu, a védősárkány szerepelnének?

Tetszik az ötlet? Akkor van egy örömhírünk: nemsokára kiadjuk a Dobble Disney Princess-t, amely a pörgős és vidám partijáték hercegnős változata! Aranyhaj, Pocahontas, Belle és az ő segítőik fognak a kártyákról integetni nektek – és nem lesz más dolgotok, mint elsőként rávágni, melyikőjük szerepel mindkét kártyán!

A Dobble Disney Princess, a Dobble-játékcsalád koronáját már a közeljövőben a kezetekbe vehetitek, hogy versenghessetek a gyerekeitekkel – vagy barátnőitekkel!