Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Dog Park társasjáték

Dog Park társasjáték

Calico, Macskák szigete, Robbanó cicák… Mennyi játék jelenik meg cicás témában! Na de mi lesz azokkal, akik a kutyákat szeretik? Nos, nekik fogja a Gémklub kiadni magyarul a Dog Park című játékot!

Ebben a könnyed családi stratégiai játékban a játékosok kedvükre válogathatnak be a kenneljükbe kutyákat, akiket aztán rendszeresen ki is kell vigyenek a szomszédos parkba, hogy megfuttassák őket – hiszen a kutyák csak akkor boldogak, ha mozogtak eleget. A gazdáik pedig úgy növelik népszerűségüket a (kutya)baráti körökben.

Persze a kutyusok is csak akkor játszanak vidáman futkározva, ha a megfelelő táplálékot is megkapják előtte. Séta közben gazdáik nem csak élményeket, hanem különböző erőforrásokat is begyűjthetnek – minél hosszabb ideig tart a séta, annál többet, de vigyázat! A leglassabb gazdi „lustaságával” veszít népszerűségéből, sőt, a nem megsétáltatott kutyák vinnyogása miatt is – márpedig a népszerűségpontok nem csak a győzelemhez, hanem a kutyák megvásárlásához is szükségük lesz!

Legyetek díjazott kutyatenyésztők és boldog, életvidám kutyusok gazdái – a még idén magyarul megjelenő Dog Park-ban!

Dog Park