Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új Megjelenés: Dragomino

Új Megjelenés: Dragomino

A Kingdomino után itt van a gyerekek számára a Dragomino!

Sok családnak lett a 2017-es Év játéka azonnal a kedvence, amit felnőttek, de gyerekek is szívesen játszanak együtt. Persze nem minden gyerek, mert a Kingdomino-ban az igazán jó döntésekhez tudni kell szorozni… Ezért született meg a Dragomino, amelyet nemsokára kiad a Gémklub magyarul is!

  Dragomino társasjáték

Ebben a társasjátékban a gyerekek a sárkányok földjét fedezik fel, és azon sárkánytojások után kutatnak. Ha az újonnan lerakott dominó egyik oldala egyezik azzal a dominóval, ami mellé lerakta, az adott terület sárkánytojásaiból húzhat egyet – és ha szerencséje van, egy cuki sárkánykölyök a jutalma! Ráadásul ha ügyesen építi a kis játékos a területet, akár több tojást is szerezhet egy dominó lerakásával! Viszont amennyiben csak üres tojáshéjat talál, kezébe veheti az anyasárkányt, és ő lesz a következő kezdőjátékos…

Dragomino – Sárkánytojások nyomában a legjobb a kis játékosoknak: nem csak egy szemet gyönyörködtető tájat fedezhetnek fel benne, de részt vehetnek egy izgalmas versenyfutásban is. Vajon ki választja ki legokosabban a területlapkákat, és ki gyűjti be a legtöbb sárkánytojást?

Már nem kell sokáig várni a gyerekeknek, hogy próbára tehessék magukat!

Dragomino társasjáték