Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Encyclopedia

2022. 03. 23. 11:23:20
Új megjelenés: Encyclopedia 1739-et írunk, Európa számára kinyílt a világ, és kiderült, hogy „lakóitársainkról”, az állatokról, milyen keveset tudunk.

Buffon grófot is elvarázsolta a természet sokszínűsége, és elhatározta, hogy egy hatalmas vállalkozásba kezd: egy enciklopédiában gyűjti össze az ismert élővilágot.

Szeretnél részt venni ebben a korszakváltó utazásban? Lennél egyike azoknak a munkatársainak, akik bejárták a Földet, és kevéssé ismert, sőt, ismeretlen fajokat vettek jegyzékbe? Persze a feladat nem egyszerű: követségeket, bankokat kell meggyőzni, hogy támogatásuknak köszönhetően elkezdhessétek a kutatásokat az egyetemeken, utazhassatok más földrészekre…

Hogy hogyan lehetséges ez? A nemsokára, a Gémklub kiadásában magyarul is megjelenő Encyclopedia című társasjátékban! Az Encyclopedia a kihívást kereső gyakorlott családi társasjátékosoknak és a könnyedebb kalandokat kereső gémereknek egyaránt izgalmas kihívást nyújt.
A gyönyörű akvarellekkel illusztrált játék fő motorja a munkáslehelyezés, amelyet különböző színű kockák képviselnek. A kockák okos beosztásával, értéküktől függően erősödő akciókat választva, számtalan utat bejárva előzhetitek meg versenytársaitokat!

Készüljetek hát az utazásra, bontsatok vitorlát és gyűjtsetek össze minél több kontinensről minél színesebb kutatási anyagot – a nemsokára magyarul is megjelenő Encyclopedia-ban!

 

Nézd meg, mit tud a hamarosan megjelenő társasjáték: