Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Forró nyomon

Szegény tanú, nincs könnyű helyzete. Meg van zavarodva, és csak furcsa szópárok útján segíthet a nyomozók csapatának, hogy a 16 közül melyik szó segít nekik beazonosítani a gyanúsítottat. A rémült tanú csak olyan furcsa segítséget tud adni, hogy a keresett szó inkább gyerekes, mint felnőtten érett, vagy hogy inkább kék, mint piros… vagy hogy inkább Tom Cruise, mint Tom Hanks.

A Forró nyomon mókás szóasszociációs partijáték, amelyben közösen kell megfejtsétek az egyik játékos iránymutatását, és kizárni a szókártyák közül minél többet, hogy hamar megtaláljátok a keresett szót. Ehhez neki, a tanúnak különleges szópárok állnak rendelkezésre, és a feladat nem mindig könnyű – sem a tiétek, sem az övé!

Bár a játékmenet a Similo-ból ismerősnek tűnhet, a szópárok próbára teszik a játékosokat. A játékélmény annyira különleges, hogy a játék szülőhazájában (Dánia) máris több játékdíj figyelt fel.

Ha szeretitek a kooperatív partijátékokat, akkor nemsokára ti is átélhetitek, milyen lehet Forró nyomon lenni – már csak azt kell kivárjátok, hogy az idő is forró legyen. Nyárra hozzuk nektek a Hard to Get magyar kiadását!