Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Intarsia

A híres Café de Paris hosszú ideje szolgál a város lakóinak és a messziről érkező vendégeknek a gondtalan kikapcsolódás helyszíneként. A tulajdonos úgy látja, épp itt az ideje egy felújításnak – de vajon melyik híres tervezővel készíttesse el a sok láb koptatta intarziás padlót?

Az Intarsia Michael Kiesling, az Azul tervezőjének új játéka, amelyben azon versenyezhettek, ki készít el egy látványosabb (és persze pontban értékesebb) intarziás padlót a neves Café de Paris számára. A nyertes jutalma nem más, mint az, hogy az ő tervei szerint készül el a kávézó új padlója!
A terveket egymással versengve fogjátok elkészíteni – az anyagkártyák és padlóelemek ügyes kiválasztásával. A különböző méretű, egymásba passzoló padlóelemek értékességét szerszámlapkák határozzák meg – amelyeket megszerzésük után akár még értékesebbé is tehettek!

Ha az Azul-nál egy kicsit nagyobb kihívásra vágytok, és szívesen raktok össze egymásba kapaszkodó fa játékelemekből szép mintákat, akkor az Intarsia a ti játékotok lesz! Már csak a nyár végét kell kivárnotok, mert akkor érkezik a játék magyar kiadása!

Osszátok be a nyersanyagaitokat, illesszétek össze jó sorrendben a különböző padlóelemeket – legyetek ti a Café de Paris belső építészei a nemsokára érkező Intarsiában!