Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Joking hazard

2023. 09. 04. 10:54:06

Szívesen érvelsz sületlenségekkel, mint a Villamosdilemma egyik játékosa – de szeretsz minden határt átlépve viccelődni, ökörködni? Akkor talán nem ismeretlen előtted a Joking Hazard

A beteges(en szélsőséges) humor játékában a játékosok egy három képből álló „képregény” utolsó kártyáját kell kiválasszák a kezükben lévőkből, és a Villamosdilemmához hasonlóan egyikőjük lesz az, aki eldönti, melyik csattanó a „legütősebb”.

Vigyázat! Ne vegyétek költői túlzásnak azt, hogy a doboz „beteg(esen szélsőséges) humor”-t tartalmaz. Fulladozni fogtok – vagy a röhögéstől, vagy a döbbenettől. Ez a játék nem csak 18+-os, de nem mindenkinek való! Viszont akik imádják, annak van egy nagyon jó hírünk: a közeljövőben nem csak a ritkán beszerezhető, angol nyelvű játékkal játszhattok, ugyanis kiadjuk magyarul, így ti is feszegethetitek majd a határokat – és a rekeszizmaitokat – ezzel a „vállalhatatlan” extrém partijátékkal.

Kapaszkodjatok! Karnyújtásnyira a Joking Hazard, a fulladásvesz… a beteg humor veszélye!