Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Ki20tuk!

Ki ne tudna elszámolni húszig?! Pláne, ha a többiek segítenek benne – hiszen mindenkinek csak az előtte elhangzó számtól kell folytatnia! Hacsak nem kéne azt is fejben tartani, melyik számnál kell kukorékolnom, egy színt kimondanom, tapsolnom, a fejemet megvakarnom – vagy éppen csendben maradnom… Szóval, még mindig biztos vagy benne, hogy nektek is menne?!

Ki20tuk társasjáték

Tegyétek magatokat próbára a nemsokára magyarul is megjelenő Biss 20-ban! A Gémklub kiadásában Ki20tuk! címmel megjelenő kooperatív partijáték frenetikus szórakozást ígér, és a fejben tartandó feladatok – na meg a közös nevetések – garantáltan összekovácsolják a társaságot!

Szeretitek a vidám partijátékokat? Imádjátok egymással, egymáson nagyokat nevetni? Nemsokára megtehetitek a Biss 20-szal. De vajon kihúzzátok-e húszig?

Ki20tuk társasjáték