Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Kronologic: Paris 1920

Párizs, 1920. Az ember azt gondolná, hogy a várost végre béke uralja. De bűntények még most is történnek – még a felső tízezer tagjaként és a tündöklő fényekkel díszes Opera látogatói sincsenek biztonságban! Ám ha bennetek dolgozik az igazságérzet, és úgy érzitek, nyomozói logikátok kikezdhetetlen, felcsaphattok detektívnek, hogy fényt derítsetek a tettesek kilétére!

Úgy érzitek, ti jobbak vagytok a másiknál? Senki nem mondta, hogy együtt kell dolgozzatok… Mutassátok meg, kinek vág az esze a leggyorsabban: minden nyomozó maga választja ki, melyik tanút hallgatja ki, milyen kérdést tesz fel neki – és a következtetések alapján mikor gyanúsítja meg.
Persze nem csak vaktában! Minden az esettel kapcsolatos részletre fény kell derüljön, az alaptalan gyanúsítgatás miatt kirúgás jár…

Ha szeretitek a bűnügyeket, és szívesen játszanátok izgalmas és szövevényes deduktív nyomozós társasjátékkal, a Kronologic-kal nem lőhettek mellé! Pláne, hogy a játék készítői a logikai játékok elismert és díjazott szakértői, akik a Turing Machine-t is lerakták az asztalra… Mi több, annak sikeres mechanizmusát is felhasználták!

A sorozat első része, a Paris 1920 az, aminek a magyar kiadását – a Gémklubnak köszönhetően – nemsokára ti is a kezetekbe vehetitek. A játék választható nehézségi fokozattal játszható, így sokszor lehet lebilincselő játékélményben részetek a Kronologic: Paris 1920-szal!