Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Kulcskérdés

2022. 05. 23. 13:10:31
Új megjelenés: Kulcskérdés Kitalálni 8 (bocs 7, mert az egyik az enyém) közismert személy közül, melyikre utal a 2-3 piktogram, amit a kezembe kaptam? Nem gond. 

Pláne, hogy már járt két tábla a kezemben, és azokkal már kettőt ki is zártam. Akkor ez biztosan a 4-es. Álljon meg a menet! Azt a kulcsot már elhasználtam!!!

A Secret Identity című okos partijáték izgalmas kihívás elé állít minden játékost. Ugyanis legfeljebb 3 egyszerű képkártyával kell egyértelműen utalniuk a nyolc személy közül a sajátjukra. A képkártyákat a táblájuk vagy jellemző, vagy épp ellenkezőleg: nem jellemző zsebébe kell tegyék. Vagyis egy-két piktogrammal kell leszűkítenünk a lehetséges személyek körét.

És most képzeljétek el, hogy összesen 10 kártya áll rendelkezésükre mind a 4 fordulón keresztül! Így nem mindegy, hogy 1, 2 vagy 3 kártyát használnak el egy-egy karakter jellemzésére! Egyből komolyabb a kihívás.

A Secret Identity-t magyarul Kulcskérdés címmel adja ki nemsokára a Gémklub, és eggyel növeli az okos, izgalmas partijátékok csoportját, amit akár 8-an is játszhattok!