Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Mutasd a nyelved!

Ó jaj, ezek a fránya kis mopszok mind megették a nyalókákat… De hálistennek a nyelvüket megfogták a nyalánkságok, így nem tudják magukat kimosakodni! Már csak arra kell rájönni, melyiket ki ette meg! Persze önként nem mutatják meg nyelvüket, csak egy kis noszogatás hatására…

Ez a Mutasd a nyelved!, a bájos memóriajáték története. És a noszogatás nem más, mint a kis gumikutyusok összenyomása, amitől kiöltik a nyelvüket. Már csak arra kell emlékezzenek a kis játékosok, hogy a 16 kutyus között hol állnak azok a torkos kutyusok, akik a kockákkal kidobott színű nyalókákat megdézsmálták.

Egyszerű és cuki – a Mutasd a nyelved! kutyusai biztosan elbűvölik a gyerekeket, akik akár négy éves kortól is nekiállhatnak ennek a mókás kihívásnak! Az az ügyes kis játékos, akinek először sikerül 6 mopszot megtalálnia, megnyeri a játékot! És az sem baj, ha az a szín, amit a dobókocka mutat, már eltűnt az asztal közepéről – ha emlékszik rá, hogy a többiek tábláján hol állnak ezek a kutyusok, ott is megtalálhatja őket! No elvenni azért nem veszi a játékostársától, az gonosz dolog lenne… De ha megtalálja őket, újra dobhat a kockákkal!

Két legyet egy csapásra: a memóriajátékokat kedvelő gyerekek és a kutyusokat imádók is biztos leülnek egy asztalhoz, hogy kézbe kaphassanak a torkosságukat rejtő kutyusokat a Mutasd meg a nyelved!-ben! Már csak egy kis türelmet kérünk tőletek, hogy tavasszal megjöjjön a játék magyar kiadás a Gémklub kiadásában!