Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Next Station: London

2022. 06. 15. 09:08:21
Új megjelenés: Next Station: London
Egy térkép, egy ceruza – és kártyák, amelyek meghatározzák, éppen mit rajzolhatok le.

Izgalmas, bevált recept! Bizony, egy flip’n’write játékról van szó, azaz egy olyan játékról, ahol a játékosok a döntésük szerinti dolgokat rajzolnak be egy térképre. És aki a legtöbbet hozza ki a térképéből, az nyeri a játékot!

Nos, ha a recept ismerősen hangozhat – ám ezúttal közlekedésmérnökként kell London 4 új metróvonalát megtervezzétek! Vigyázat, az alagutak nem keresztezhetik egymást, ellenben minél több metróvonalat sikerül egy állomáson összekapcsolni, annál értékesebb lesz a tervetek! Ráadásul a metróvonalakkal érintett látványosságokkal is lehet gyűjtögetni a pontokat! Négy metróvonal, négy állomástípus, kilenc kerület – na és a Temze! Mindent számításba kell vegyetek, mert komoly a verseny! De számolni tudtok azzal is, milyen kártyák estek már ki a fordulóban, és melyik szín lesz a következő, amit használni fogtok!

 

 

A Next Station: London-ban legfeljebb négy játékos vetélkedhet ebben a feladatban. Hogy miért csak négy? Mert minden fordulóban a játékosok egy másik színű ceruzát kapnak meg – és abban a fordulóban azt a színű metróvonalat tervezhetik meg a színnek megfelelő kezdőállomásról! A felcsapott kártyán jelzett állomástípushoz húzhatnak csak vonalat, elágazás nélkül – hacsak nem a váltó kártyája kerül sorra!

A Next Station: London egy könnyed, alig félórás családi társasjáték, klasszikus filler, amelyet mi, a Gémklub nemsokára elhozunk nektek magyarul!