Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új megjelenés: Planet Unknown

2022. 05. 05. 11:16:50
Új megjelenés: Planet Unknown
Hívogat az űr? Alig várjátok, hogy új, ismeretlen bolygókat fedezzetek fel és népesítsetek be?

Mit szólnátok egy versenyfutáshoz, amiben akár hatan is részt tudtok venni? Mondjuk úgy, hogy mindenkinek jut egy-egy saját bolygó, de a szemed folyamatosan mindkét szomszédodon rajta kell tartsd.

Csak semmi pánik, a Planet Unknown nem egy többórás, kemény stratégiai játék, hanem egy könnyed családi játék, amelyben tetrisz- (na jó, polyominó-) lapkákkal kell minden játékosnak beborítania a saját bolygóját. Minden lerakott lapka fejlesztheti a saját játékostáblátok egy mezőjét, így egyre messzebb tudtok a kis terepjárótokkal jutni, egyre több vizet termeltek, egyre több biomasszát termeltek… 
 


De az alapvető cél az, hogy a bolygótokon minél több oszlopot és sort megtöltsetek, mert ezekért kapjátok a pontokat. Csak hogy a terepjáróval össze kell szedjétek a mentőkapszulákat, és el kell takarítani a közben érkező meteorokat is, mert ezek jelenlétében az adott oszlop/sor nem ér pontot! 

És hogy a játék még izgalmasabb legyen, egy forgó tálcán vannak a választható lapkák – az aktív játékos dönti el, ő mit húz – és mi jut a többieknek! A döntés nem egyszerű, mert nem csak a saját bolygótokat kell szem előtt tartsátok: arra is figyelnetek kell, hogy a szomszédaitokat a feladatkártya szerinti területen megelőzzétek! A komfortos játékélményt nem csak a praktikus forgótálca, de a kétrétegű játékostáblák is biztosítják.
Készüljetek az utazásra, mert a Gémklub elhozza nektek a Planet Unknown című játékot, amelyet akár hatan is játszhattok egyszerre!

(De az aktuális trendnek megfelelően egyszemélyes játékmódot is tartalmaz.)