Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Power Hungry Pets

Ismeritek az „egykártyás” játékot, a Szerelmes levelet? Aki nem ismerné: minden játékos egyetlen lapot tart a kezében, amihez mindig egyet húz, amikor sorra kerül, majd kijátssza az egyiket, aminek a hatását végrehajtja. Eldobathatja, megnézheti valakinek a kártyáját, rákérdezhet, mi van a kezében, és így tovább – azzal a céllal, hogy a játék végén neki maradjon a legnagyobb lap a birtokában.
Vagy akár ő legyen az egyetlen, aki még nem esett ki.

És most képzeljétek el, hogy ennek a játéknak elkészült a legújabb, legeszementebb verziója, aminek az elkészítésében a Robbanó cicák készítői csapata vett részt! Ebben a játékban hataloméhes kis dögök vetélkednek, ki ejti ki hamarabb a többieket – vagy jut magasabbra a játék végén!

Ha nem áll tőled távol egy kis gonoszkodás, ha szeretsz kaján vigyorral kiejteni másokat, akkor figyelj: jön az új partijáték, a Power Hungry Pets! Nem csak a külcsíny változott ám: a Power Hungry Pets-ben több új kártya is van, amely megbolondítja a játékmenetet! Fel ne robbanj a türelmetlenségtől, nyár végéig kérünk még egy kis türelmet, hogy a magyar kiadást kézbevehesd!