Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Radlands

Radlands társasjáték

Sivatagos pusztaságok, fenyegető éhínség és radioaktív sugárzás – de a legnagyobb veszély az ellenséges törzs, aki az utolsó emberéig azon lesz, hogy elpusztítsa a táborainkat… Ez vár rátok, ha a nemsokára magyarul is megjelenő Radlands társasjátékot kipróbáljátok!

Ebben a posztapokaliptikus párharcban az a célotok, hogy az ellenség 3 táborát elpusztítsátok – és persze közben védjétek a sajátotokat. A hatból választott három tábor-kártya egy egyedi kombinációban biztosít számotokra akciókat, képességeket – és a legfontosabbat: a vízkészletet!

Felváltva húzhattok ugyanabból a pakliból, hogy vízzel felbérelve embereket állítsatok a táborok elé, majd újabb vízadaggal egyedi képességeiket használjátok – vagy talpra állítsátok, ha megtámadták őket…

Kemény harcosok, a sugárzás szülte mutánsok – végtelen kombináció! Készen álltok a brutális ütközetekre, a kaotikus küzdelemre? Képesek lesztek legyőzni az ellenfeleteket a Radlands párharcában?

Radlands társasjáték