Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Rebel Princess

A hercegnők csajos bulira vágynak… Jöhet minden mesebeli jótétlélek, királynők és állatok is csatlakozhatnak – csak a hercegek maradjanak távol!!! Nincs más dolgotok, mint úgy tervezni a kártyáitokkal, hogy ha visztek is egy-egy ütést, abba ne kerüljön bele kék, azaz hercegkártya…

Schrödinger macskája, The Crew, Scout – csak három azon játékok sorából, amelyek újra népszerűvé tették az ütésvivős kártyajátékokat. Ha szeretitek a csavaros gondolkodást igénylő kártyajátékokat, amibe események és egyedi képességek további színt vihetnek, a Rebel Princess is nagy kedvencetek lesz!

A játék lényegében ugyanis egy színköteles ütésvivős játék, vagyis a hívott színben köteles minden játékos kártyát tenni. Persze dönthet, hogy nagyobb értékűt (azaz esetleg viszi az ütést), vagy kisebbet tesz bele. Mert bizony, ha valakinek abból a színből már elfogytak a kártyái, akár a nemkívánt hercegekből is rakhat bele… És hogy ne csak a szerencsén múljon, van-e valakinek színhiánya, minden forduló elején pár kártyát át kell adni a szomszédoknak. Jó nagy lapokat – vagy szimplán csak sok herceget. Na de minden csapda elkerülhető, mert a játékosok egy-egy választott hercegnőnek köszönhetően egy különleges képességgel rendelkeznek, így befolyásolni tudják saját kártyájuk értékét – vagy akár a többieket szuggerálhatják, hogy helyettük kezdje a kört, vagy mondjuk zölddel kezdje a kört.

És ha nem lenne elég a báli kavar(od)ás, eseménykártyák fűszerezik tovább az estét! Egy biztos: a Rebel Princess minden partija agyalós és őrült, és nem hogy két parti, de két forduló nem lesz ugyanolyan… és nem lesz unalmas! Már csak az őszi báli szezonig kell várnotok – akkor hozzuk el nektek a magyar kiadását!