Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Sweet & Spicy

2022. 02. 09. 09:45:17

Hogy milyen jó érzés jól sikerült blöffök sorozatával megnyerni egy játékot, 12 ország több mint 100.000 családja és baráti köre tudja – ennyi példányban kelt el megjelenése óta a Spicy! És annak érdekében, hogy a blöffölés művészetébe minél fiatalabban beletanuljanak a társasjátékosok, megszületett a Sweet & Spicy!

 

A nemsokára megjelenő Sweet & Spicy a már megszokott elegáns-aranyozott kiadás és harcos nagymacskák helyett kedves családi külsőt kapott, és barátságos kiscicákkal lesz díszítve. És hogy a kisebb családtagok is csatlakozni tudjanak, könnyítésként egy újfajta dzsókerlap is került a fűszerkártyák közé – ami nem csak a blöffölésben segít, de a pontozást is megbolondítja!

 

Még idén érkezik tehát a Sweet & Spicy, Győri Zoli blöffölős játékának családi verziója – készüljetek!