Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Takenoko – Chibis kiegészítő

Új megjelenés: Takenoko – Chibis kiegészítő

A Takenoko pandája családot alapít – kiadjuk magyarul a Takenoko Chibis-t!

 

Ki ne ismerné a társasjátékos világban a cuki kis pandát, amelyik annyi fejtörést okoz a szorgos kertésznek, akinek az lenne a dolga, hogy a japán császár épülő kertjében növessze a gyönyörű bambuszligeteket?

Takenoko - Chibis magyarul

Hogy mivel teszi még élvezetesebbé ez a kiegészítő ezt az amúgy is színes Takenoko-t? A magyarul Takenoko – apróságok címén megjelenő játékban egyrészt belép a képbe (azaz a kertbe) a pandalány is, aki elűzi torkos pandánk magányát… és apró bocsokkal ajándékozza meg a játékosokat. Akik viszont nem jönnek üres kézzel.

Ez még nem minden: különleges parcella-lapkák és feladatkártyák is vannak a dobozban. Ezek mindegyikével még több csavart és fordulatot vihettek a játékba. Hogyan lehet még extra pontokat gyűjtögetni? Minél több kölyök pandázik nálunk a játék végén, annál közelebb leszünk ahhoz, hogy a császár minket látogasson meg.

De a jó híreknek még mindig nincs vége!

Ezzel a jó hírrel együtt érkezett a raktárunkba egy csapat kispanda figura! A kilencféle mini megegyezik a Takenoko – apróságok bocs-korongjain szereplőkkel, és a kedves kis ajándéktárgyak szívesen mosolyognának vissza bármelyik Takenoko-rajongó polcáról. A kis cukiságok most akciósan 2990 forintba kerülnek darabonként! Csapjatok le rájuk, mielőtt a kis Apróságok szét nem szélednek!

Takenoko - Chibis magyarul