Unlock! - Szabadulós kalandok

  Normál ár: 9 590 Ft

  A Te árad: 9 111 Ft

  Értékelés:  (3.8)
  A Space Cowboys kiadó (akiknek többek között a Time Storiest is köszönhetjük) ezúttal a szabadulószobák világába nyújt betekintést. A dobozban három teljesen különböző "szoba" található, valamint egy 10-lapos bevezető kaland, amely megismertet a szabályokkal.
  A játékhoz szükséges egy ingyenesen letölthető applikáció, amely Androidra és iOS-re egyaránt elérhető.

  Értékelések átlaga 


  (3.8)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  75% (3)
  25% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 4 értékelés
  Agyas

  Balázs | 2018. október 22.

  3 kalandot (paklit) magába foglaló szabadulós játék. A történetek frappánsak, a feladványok megjáratják az agyat. A telefonos app jó ötlet, az aláfestő zene/zajok megteremtik a szükséges atmoszférát.
  A kártyalapokon kicsit kicsik a rajzok, betűk - ha kettőnél többen vanank a csaptban, ez gondot okozhat. Néhány kártyára több megoldásunk is volt - nem találtunk egyértelmű utalást (a megoldás ismeretében sem).
  13 éves gyerekek mindhárom történetet szintidőn belül teljesítették, míg nekünk felnőtteknek csak időn túl sikerült - kissé túlgondoltuk :)
  A feladatok során nem kell egyetlen elemet sem szétvágni, így ha valaki kimaradt a kalandból, később pótolhatja.
  AJÁNLOTT!
  Szabadulj ki!

  Bence | 2018. szeptember 25.

  Megéri megvenni! A bevezető játék bemutatja a szabályokat és már lehet is kezdeni. Ennek ellenére elolvastuk a játékszabályt is. Alapvetően nagyon jó játékok vannak a dobozban.
  Amiért csak 4 csillag: Vannak benne hibás kártyák. Néhány piros kártya szürke kéne legyen a játékszabály alapján, és lehet, hogy néha ezen is múlik a játék pár perce. A bemutató játék is már rosszul hivatkozik egy kártya számára.
  Ezen kívül érdekes, fordulatos, és pozitív csalódás a játék.
  Kemény dió

  András | 2018. június 20.

  Szórakoztató és jó történetek vannak a játékban egy bevezető játékkal együtt. A feladványok időnként nagyon nehezek, egy-kettővel megküzdöttünk.
  Időként inkorrekt a játék, és felhúzza az embert egy-egy feladvány, de összességében nagyon tetszett.
  A 3. történet kivételével ketten is játszható.

  Annak ellenére, hogy több ilyennel játszottunk már, és igazi szabadulószobában is voltunk, katasztrófa lett a végén a pontozásunk.
  Nem rossz, ellenben nehéz

  Kriszta | 2018. március 21.

  A játék szabályai könnyen elsajátíthatóak, gyerekek számára is. (Mi13-10-8 évesekkel játszottunk.) A kivitelezés nagyon szép, tetszetős. A társasban három egymástól különböző játék van. Az első kettőt akár egyedül is játszhatjuk, de többen azért jobb. A harmadik játékhoz két csapatra kell oszlani, ide azért kell minimum két fő. Lehet, hogy mi vagyunk kezdők, de a játékok nekünk nehéznek tűntek. Minden esetben kifutottunk az időből. (Egy jó kis appot lehet hozzá ingyenesen letölteni, ami méri az időt, büntetőt ad, ha kell, ill. segítséget is nyújt.) A legjobban a második játékot élveztük. A legkönnyebben a harmadikkal boldogultunk, két három fős csapattal. Haladó szabadulóknak ajánlom!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!