Unlock! – Szabadulós kalandok

Normál ár: 9 590 Ft


A Te árad: 9 111 Ft

Értékelés: 
(4.3)
A Space Cowboys kiadó (akiknek többek között a Time Storiest is köszönhetjük) ezúttal a szabadulószobák világába nyújt betekintést. A dobozban három teljesen különböző "szoba" található, valamint egy 10-lapos bevezető kaland, amely megismertet a szabályokkal.
A játékhoz szükséges egy ingyenesen letölthető applikáció, amely Androidra és iOS-re egyaránt elérhető.

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Gyakorlott játékosoknak 6 Családdal 5 Partijátéknak 5
38% (3)
50% (4)
13% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 8 értékelés
Egyszer elmegy

Zsigmond | 2020. május 6.

3 pályás játék, a történetek sablonosak, tipikus szabadulószobásak. Maga a játékélmény közel se azonos egy valós szobával, ahol járkálsz és mindent megnézel/megfogsz, de részben sikerül leképezni az élményt. A telefonos app jól működik hozzá. Pár feladvány meglehetősen abszurd, de többségében megtalálható bennük a logika. Jó megfigyelőkészség kötelező. Kifejezetten kellemetlen, amikor nem vesztek észre egy lapszámot elrejtve egy másikon, ami nélkül továbbjutni sem tudtok. Újrajátszhatósága nem jó, de pár hónapnyi pihentetés után okozhat fejtörést a második felvonás során.
Legjobb

rambo666 | 2019. december 17.

A szabaduló szobás játékok etalonja!
Mindenképpen érdemes kipróbálni!
Zseniális!

Nándor | 2019. szeptember 23.

Számomra a legnagyobb szabaduló szoba élményt ez a játék nyújtotta idáig! Zseniális az app, a játék mechanikája, és a sztorik is. Igazi agymozgató játék, és nem értek feltétlenül egyet azzal hogy csak addig nehéz amíg nincsenek meg a rejtette tárgyak. Mi mind a 3 játékból kifutottunk az alap időből, bár ha nem lett volna hibánk akkor pont meglett volna 6 perc alatt. :) Számomra hatalmas kedvenc, alig várom hogy megjelenjen a második rész, már meg is van a helye a polcon! :)
Trükkös!

Zoltán | 2019. január 19.

Csak addig nehéz amíg rá nem jövünk hogy van még egy rejtett szám ja és a játék minden darabkája legyen szem előtt. Mi nagyon élveztük annak ellenére hogy néha csak segítséggel jutottunk tovább és ki is futottunk az időből. Úgy vettem észre a fiatalabbak jobban rálátnak a dolgokra mi hajlamosak voltunk túlgondolni. Javítani lehetett volna a segítségeket 2 kis segítség és ha még mindig nem megy jöhet a megoldás, mert volt rá precedens hogy nem értettük a megoldás alapján sem, hogy ez meg hogy jön ki!
Várjuk a további folytatásokat is magyar nyelven!!!
Agyas

Balázs | 2018. október 23.

3 kalandot (paklit) magába foglaló szabadulós játék. A történetek frappánsak, a feladványok megjáratják az agyat. A telefonos app jó ötlet, az aláfestő zene/zajok megteremtik a szükséges atmoszférát.
A kártyalapokon kicsit kicsik a rajzok, betűk - ha kettőnél többen vanank a csaptban, ez gondot okozhat. Néhány kártyára több megoldásunk is volt - nem találtunk egyértelmű utalást (a megoldás ismeretében sem).
13 éves gyerekek mindhárom történetet szintidőn belül teljesítették, míg nekünk felnőtteknek csak időn túl sikerült - kissé túlgondoltuk :)
A feladatok során nem kell egyetlen elemet sem szétvágni, így ha valaki kimaradt a kalandból, később pótolhatja.
AJÁNLOTT!
Szabadulj ki!

Bence | 2018. szeptember 25.

Megéri megvenni! A bevezető játék bemutatja a szabályokat és már lehet is kezdeni. Ennek ellenére elolvastuk a játékszabályt is. Alapvetően nagyon jó játékok vannak a dobozban.
Amiért csak 4 csillag: Vannak benne hibás kártyák. Néhány piros kártya szürke kéne legyen a játékszabály alapján, és lehet, hogy néha ezen is múlik a játék pár perce. A bemutató játék is már rosszul hivatkozik egy kártya számára.
Ezen kívül érdekes, fordulatos, és pozitív csalódás a játék.
Kemény dió

András | 2018. június 20.

Szórakoztató és jó történetek vannak a játékban egy bevezető játékkal együtt. A feladványok időnként nagyon nehezek, egy-kettővel megküzdöttünk.
Időként inkorrekt a játék, és felhúzza az embert egy-egy feladvány, de összességében nagyon tetszett.
A 3. történet kivételével ketten is játszható.

Annak ellenére, hogy több ilyennel játszottunk már, és igazi szabadulószobában is voltunk, katasztrófa lett a végén a pontozásunk.
Nem rossz, ellenben nehéz

Kriszta | 2018. március 21.

A játék szabályai könnyen elsajátíthatóak, gyerekek számára is. (Mi13-10-8 évesekkel játszottunk.) A kivitelezés nagyon szép, tetszetős. A társasban három egymástól különböző játék van. Az első kettőt akár egyedül is játszhatjuk, de többen azért jobb. A harmadik játékhoz két csapatra kell oszlani, ide azért kell minimum két fő. Lehet, hogy mi vagyunk kezdők, de a játékok nekünk nehéznek tűntek. Minden esetben kifutottunk az időből. (Egy jó kis appot lehet hozzá ingyenesen letölteni, ami méri az időt, büntetőt ad, ha kell, ill. segítséget is nyújt.) A legjobban a második játékot élveztük. A legkönnyebben a harmadikkal boldogultunk, két három fős csapattal. Haladó szabadulóknak ajánlom!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!