Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázslótanoncok a fénylidércek útján

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Varázslótanoncok a fénylidércek útján szó szerint egy bűbájos játék, ami főleg a játékosok memóriáját dolgoztatja meg, mindezt úgy, hogy a versengés helyett együttműködésre sarkallja őket, hiszen nem az a cél, hogy egymást legyőzzék, hanem, hogy kis társaságuk minden tagja időben elérje a varázslóiskolát.
Bár roppant egyszerűnek tűnik, mégis komoly odafigyelést igényel a játék, mert bizony a szellem végig a játékosok sarkában van, és egyre közeledik! Győzni pedig csak úgy lehet, ha mindenki célba ér.
Különlegessége még, hogy a varázslóiskolát a játék kezdete előtt fel kell építeni, így nem csupán egy kétdimenziós táblán zajlik a játék.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 29.
majdnem Roxfort

Karácsonyra kapta a még nem egészen ötéves gyerekünk, azóta minden nap játszunk vele, és még bírjuk, ami nagy szó. Mármint a felnőttek részéről. Nagyon szép a grafika, igényes a kidolgozás, kellemes játszani vele. A varázslótanoncok éjszaka kiszöktek az iskolából, és csak a fénylidércek segítségével találnak vissza az iskolába. A fénylidércek az ösvényt körbeölelő erdőben bújnak meg, lefordított lapkák formájában, más és más alakban. Ezeket az alakokat kell a három kockával dobni, és megkeresni. Annyit léphetünk, ahányat megtaláltunk. Eközben próbálja elkapni a grabancunkat a pedellus szellem, ezért fontos, hogy elég gyorsan haladjunk. Kooperatív játék, ha egyetlen bábut utolér a szellem, mindannyian lebukunk, ennek megfelelően segíthetjük is egymást, akár még léphetünk is a másik bábujával. Ezen kívül egy-két apróság színesíti még a játékmenetet. Egyszerű, de élvezetes játék.