Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Végtelen folyó

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Három pajkos kis varázslótanonc bátorságukat fitogtatva, úgy döntenek, tesznek egy túrát a kiszámíthatatlan, borzongató végtelen folyón. Talán mégsem annyira félősek, mint ahogy azt a többiek gondolják!
De mi az ott? A hajó hirtelen elindult az egyik varázslótanonccal a sodrásban, téves irányban. Pedig már majdnem elérte a célját, az óriási pókot! De a végtelen folyó nagyon ravasz…… A másik tanoncnak sem sikerül jobban hajókáznia - vajon sikerül valamelyiküknek a folyó áramlásának megfelelően irányítani hajójukat?
„Pók láb, cápa uszony!
Ringat a víz, ringat bizony!”

Segíts a kis varázslótanoncoknak a folyó helyes irányban való mozgatásában, hogy el tudják érni a megfelelő partszakasz!

A végtelen folyó játék különlegessége, hogy nem a bábuk mozognak a játék során, hanem a játéktábla. Ez azt jelenti, hogy a kis varázslófigurák csak a játéktábla mozgatásával mozoghatnak a folyó mentén, ehhez viszont nagyfokú koncentráció, odafigyelés és ügyesség kell.

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 05.
fejlesztő játék

Szórakoztató, szem kéz koordinációt fejlesztő, rendhagyó társasjáték, mert nem a bábukat kell mozgatni hanem a táblát. A cél, hogy a feladatkártyákon szereplő helyszínekre kell a bábuval eljutni. Ha a táblát az asztalon bármilyen irányba elmozdítjuk a táblában elhelyezett golyók görgetik tovább a bábukat, az nyer aki meghatározott számban eljut a feladatkártyákon szereplő helyszínekre.
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 26.
mozgatni

Mozgatni kell a táblát, hogy a bábud elérje a kívánt helyet, nekünk nem igazán jött be, gondolkodni, taktikázni nem kell rajta. A játék gyünyörű, hiszen DMS játék