Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Víz alatti városok

Ár:
18.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (6)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Föld túlnépesedett, az emberek egyre rosszabb körülmények között élnek. Az emberiség számára egy út maradt: a tenger alatti világ. A hínártelepek elég élelmet biztosítanak. A sótalanító üzemek segítségével ivóvízhez lehet jutni. A laboratóriumokban pedig kifejlesztették a víz alatti városok felépítéséhez szükséges technológiákat. A víz alatt versengő nemzetek vezetőiként az a feladatotok, hogy városok, alagútrendszerek és az ezeket fenntartó épületek építésével a legsikeresebb nemzetté váljatok.

A doboz tartalmazza a Biodóm promókártyát is.

Játékbemutató videó

Vélemények

3.80
6 értékelés
5
(1)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2022. 05. 03.
A játék nagyon jó, nagyon szomorú hogy ennyiért egy insert sincs, az alkatrészekről meg ne is beszéljünk. Magyar szabály elérhetetlen pdf-ben, csak egy szabad fordítás van bgg-n az meg kritikán aluli.
| 4 / 5 csillag!
2021. 07. 20.
Tényleg sajnálatos, hogy egy ilyen rendkívül jó játékra ami nagy élményt ad és bele tudom magam élni a témába, egyszerűen nem lehet 5 csillagot adni. Ahogy mások is írták a minősége és az ára között egyszerűen túl nagy a szakadék. Szerintem ezt nem szabadott volna megengednie az eredeti kiadónak, tervezonek. Felvaltva játszunk a marsal és nagyon szeretjük egyébkent. Marha jó játék. Köszi a magyar verziót Gémklub
| 3 / 5 csillag!
2021. 07. 19.
Tegnap végre mi is kipróbáltuk a játékot és teljes mértékben egyet kell értenem az előttem szólóval. A játékélmény elsőre nagyon tetszett, de a játék minősége egyáltalán nincs egyenes arányban az árával. Vagy olcsóbbnak kellene lennie, vagy jobb minőségűnek. Bár gondolom a minőség terén a hazai kiadónak valamilyen szinten meg van kötve a keze. A szabályzat félrefordításokat tartalmaz, néhol olyan érzése van az embernek, mintha nem lett volna átolvasva kiadás előtt. Ajánlott az eredeti angol verzióval párhuzamosan átrágnia magát az embernek rajta. Kicsit bosszantó, főleg ha azt nézzük, hogy közben meg majdnem 20.000 Ft az ára. Ezektől eltekintve szerintem sokszor elő fog nálunk kerülni. Mindenképpen ajánlott az összetettebb játékokat kedvelő és társasjátékos tapasztalattal már rendelkező játékosoknak.
| 0 / 5 csillag!
2021. 07. 06.
Kedves Gergő!
Örülünk, hogy tetszik a Víz alatti városok, igyekszünk a legjobb társasjátékokat kiadni magyarul. Sajnáljuk, ha úgy érzed, nem megfelelő a minőség, mi igyekszünk megtenni, ami rajtunk múlik. Ez egy nemzetközi gyártás, amiben kérésünknek megfelelően vastagabbak lettek a játéktáblák. Amennyiben hibát találsz a játékszabályban, kérlek, küld el nekünk levélben a hiba pontos leírásával. Köszönjük a visszajelzéseket, és jó játékot kívánunk!
| 3 / 5 csillag!
2021. 06. 18.
Régóta követem ennek a játéknak a sorsát, már nagyon vártam, hogy megjelenjen magyarul is. Több lejátszott meccs után elmondhatom, hogy nem volt hiábavaló várni, ez egy nagyon jól összepattintott játék. Kell pár betanuló kör, mire az ember ráérez, hogyan tud a legjobban kombózni az akcióhelyek és a kártyák hatásaival utána viszont már nagyon könnyen megy.
Viszont bármennyire is zseniális a játék sajnos nem tudok szó nélkül elmenni a minőség mellett.... Az inzert hiánya szerintem megérthető, ehhez az alkatrészkészlethez elegendőek a simítózáras tasakok. Maga a játéktábla kivitelezési minőséget véleményem szerint hagy némi kívánnivalót maga után, eléggé ütött-kopott érzetet kelt. A kinyomkodós elemek némelyikénél, főleg az alagutaknál majdhogynem sebészi képességekre volt szükségünk, hogy sérülés nélkül kiszabadítsuk őket. A kártyák minősége nem a legjobb de nem is vészes. A dobozon található "promó kártyákkal" felirat érdekes, mivel a biodóm-on kívül más plusz tudtommal nincs a dobozban. Kicsit mókás, hogy a doboz tartalmából a játékszabálynak van a legjobb minősége. Ebben is akad néhány félrefordítás illetve pár helyen az ábrák és a szöveg nem feltétlenül egyeznek meg de kis utánajárással minden a helyére kerülhet.
Még egyszer mondom, maga a játékmenet nagyon jó, viszont egy közel 20.000 Ft-os társasjátéknál az ember elvár egy bizonyos szintű minőséget is, amit jelen esetben szerintem nem sikerült teljes mértékben abszolválni.
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 01.