Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.990 Ft

Brainbox - Állatok

6.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (2)

A játékcsalád további termékei

Vélemények

4.00
2 értékelés
(1)
(0)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 12. 31.
Agytágító

Először, mikor láttam valakit, hogy előveszi a játékot, és gyerekekkel akarja játszani, nem hittem a sikerben. Aztán nagyon meglepett, hogy az 5. osztályos korosztályban fejlesztésen működött. Nagyon jó memóriafejlesztő, és viszonylag érdekes információk vannak a kártyákon. De azt gondolom, hogy ehhez egy gyereknek kifejezetten érdeklődőnek kell lennie, hogy élvezze, különben inkább iskolás kikérdezésnek tűnik. Főleg mert nincs úgy kifejezetten tétje, persze lehet belőle versenyt csinálni. Én magam nem szerettem az ilyen típusú játékokat, mert stresszelt.
2016. 10. 24.
Érdekes

Nagyon érdekes játék gyerekek és felnőttek számára is egyaránt, hiszen sok új információt rejthet egy-egy kártya az adott állatról. Emiatt aztán nagyon élvezik a gyerekek, főleg akiket nagyon érdekel az állatvilág. Kisiskolásoknak viszont érdemes több időt hagyni az információk elolvasására, főleg, ha lassabban olvasnak.