Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brainbox - Állatok

Ár:
3.590 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Ez a nagyszerű társasjáték, ahogy minden nagyszerű játék, egy igen egyszerű koncepción alapszik.
Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést. A Brainbox játékok népszerűek úgy a gyerekek körében, mint a családok és tanárok között is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben.
BRAINBOX - ÁLLATOK
Tudtad, hogy az Okapi csak Afrikában él, és meg tudja nyalni a saját fülét? A Brainbox Állatok játékban 70 rajzokkal illusztrált kártya segítségével tudhatsz meg érdekes információkat a világ minden táján élő állatokról, többek között élőhelyükről, táplálkozásukról, fajuk veszélyeztetettségékről, méreteikről, vagy hogy meddig élnek.
A játék lényege, hogy 10 másodpercig figyelni kell egy kártyát, majd a dobókocka segítségével kiválasztott kérdést kell megválaszolni. Helyes válaszért a kártya megtartható, a végén pedig az nyer, aki 5 vagy 10 perc után a legtöbb kártyát gyűjti össze.
Ez az egyszerű játék minden korosztály számára könnyen érthető, többen vagy akár egyedül is játszható. A játék 70%-ban újrahasznosított papírból készül, az Egyesült Királyságban tervezték, nagyszerű szórakozás.
Tudd meg, ki a legjobb BrainBox játékos a családban, lehet nem is az, akire gondolnál!

Vélemények

4.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2017. 12. 31.
Agytágító

Először, mikor láttam valakit, hogy előveszi a játékot, és gyerekekkel akarja játszani, nem hittem a sikerben. Aztán nagyon meglepett, hogy az 5. osztályos korosztályban fejlesztésen működött. Nagyon jó memóriafejlesztő, és viszonylag érdekes információk vannak a kártyákon. De azt gondolom, hogy ehhez egy gyereknek kifejezetten érdeklődőnek kell lennie, hogy élvezze, különben inkább iskolás kikérdezésnek tűnik. Főleg mert nincs úgy kifejezetten tétje, persze lehet belőle versenyt csinálni. Én magam nem szerettem az ilyen típusú játékokat, mert stresszelt.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 24.
Érdekes

Nagyon érdekes játék gyerekek és felnőttek számára is egyaránt, hiszen sok új információt rejthet egy-egy kártya az adott állatról. Emiatt aztán nagyon élvezik a gyerekek, főleg akiket nagyon érdekel az állatvilág. Kisiskolásoknak viszont érdemes több időt hagyni az információk elolvasására, főleg, ha lassabban olvasnak.