Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felkelő nap: Hatalmas Kamik kiegészítő

Ár:
12.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A hatalmas kamik, a nap, a hold, a tenger, a szél, a villám, a vihar és a háború japán istenei a földre szállnak. Többé már nem elégednek meg azzal, hogy a szentélyükben imádkozzanak hozzájuk, a kamik fizikai manifesztációi leszállnak a Felkelő Nap földjére, hogy segítség az őket tisztelő klánokat, és hogy a saját képükre formálják a tartományokat.
A Hatalmas kamik kiegészítő a kamikat meghatározó erővé teszi, amivel számolni kell. Ahelyett, hogy csak egy képességgel segítenék a hozzájuk legjobban imádkozó klánt minden kami-körben, a kamik lejönnek a földre, hogy segítsék a klánokat a küzdelmeikben. Nem csak ezek a kami figurák csatlakoznak az őket legjobban imádó klánhoz, halhatatlan erejükkel megtámogatva az oldalukat, hanem egyedi képességeket is hoznak a játékba, amivel megváltoztatják az általuk elfoglalt tartományok szabályait.
Ez a kiegészítő egy vadonatúj évszakkártyaszettet is tartalmaz, ami még több lehetőséget és stratégiát ad minden játékhoz, a Hatalmas Kamik használatától függetlenül.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 22.
Még több isten

Ezzel a kiegészítővel válik igazán komplexé a játék. Miután kipróbáltuk akkor éreztük, hogy igen, ez így teljes, így kerek, ez az ami "hiányzott" (idéző jelben, ugyan is az alap játék is tökélete, de az a lehetőség, hogy nem csak valami bónuszt kapunk, ha nekem sikerült elnyernem az istenség kegyeit, de harcolhatok is vele az adott körben, zseniális, és sokszor pont elég egy harc magfordítására).