Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Felkelő nap: Uralkodóházak kiegészítő

Ár:
19.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az Uralkodóházak kiegészítő egy teljesen új, Hajó évszakkártyaszettet tartalmaz. Ezt a kártyaszettet bármelyik játékban használhatjátok, ha hozzáadjátok az alap kártya­szetthez, ahogy az a Felkelő Nap szabályfüzetének 9. oldalán részletesen le van írva.
Ez a kiegészítő 2 teljesen új klánt ad a játékosoknak: a Nap és a Hold klánt. Ez lehetővé teszi, hogy a Felkelő Nap játékot akár 6 játékos játssza egyszerre. Nem szükséges semmilyen speciális szabály a 6 játékoshoz, kövessétek az alapszabályokat.
Noha mindegyik klán egyedi, az ebben a kiegészítőben található Uralkodóház klánok olyan sajátossággal rendelkeznek, ami mindegyik másik klánnál különlegesebbé teszi őket. Egy másik földről vitorláznak át az óceánon, nem kérnek a japán szörnyek hűsé­géből, helyette a saját hét Szerencseistenükben bíznak.Ez a kiegészítő egy vadonatúj évszakkártyaszettet is tartalmaz, ami még több lehetőséget és stratégiát ad minden játékhoz, a Hatalmas Kamik használatától függetlenül.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 05.
Plusz két klán

Kinyitja és könnyíti a játékosok dolgát és versenyét. Ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 22.
Mégtöbb klán, még több izgalom.

A kiegészítő 2 új klánt hoz a játékba, és ezáltal már 6 fő is játszhatja a játékot. Nagyon egyediek, egyedi kártyákkal, melyeket csak ők birtokolhatnak, és még egyedibb klán passzív képességgel. Ha be szeretnétek venni még egy embert a játékba itt a lehetőség, de ha nem akkor is, megéri, mert az új klánok, és azok véletlenszerű variánsai érdekessé teszik majd a játékot.