Fesztáv: Európai madarak kiegészítő

Normál ár: 10 990 Ft


A Te árad: 10 441 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Ebben az első kiegészítőben megnöveljük a madárvilág területét az európai szépséges és változatos madarakkal. Ezek a madarak több fajta új képességgel rendelkeznek, köztük számos forduló vége képességű, játékosok közötti interakciót növelő és a feleslegben lévő kártyákból, tojásokból előnyt kovácsoló madarak. Az új bónuszkártyákkal együtt úgy terveztük ezeket, hogy az eredeti paklik kártyái közé kell keverni őket (és jövőbeni kiegészítők kártyái közé).

Az európai kiegészítő tartalmaz még egy plusz tárolót a növekedő madár gyűjtemény (régebbi, mostani és jövőbeli) tárolásához, valamint 15 lila tojást, extra eledeljelzőket, és egy új, színes pontozótömböt többjátékos mód, és szóló játékos részére is.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Szép új madarak

Viktor | 2020. február 3.

Semmi radikális játékmenetbeli változást nem ad a kiegészítő, egyszerűen bővíti az amúgy is tekintélyes madár kínálatot. Továbbá, új fordulóvégi célokat is ad.
Az alappakli bónuszkártyáin feltüntettet előfordulási valószínűségek és elfogadott kulcsszavak a kiegészítő paklival játszva valószínűleg már nem helyesek.
Összességében a játékélményt nem emeli túlzottan, viszont mi örülünk a szép új madaraknak :)
Európai madarak kiegészítő

Attila | 2020. január 30.

Nagyon jók az új fajta, forduló végi képességgel rendelkező madarak, és érdekesek az új bónuszkártyák is. A plusz tojások, eledeljelzők és a kártyatároló doboz is nagyon hasznosak.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.