Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gémklubos játékok a Golden Geek Award díjazottai között!

2021. 05. 03. 16:27:35
Gémklubos játékok a Golden Geek Award díjazottai között! A nemzetközi társasjáték-rajongók online fórumán, a BoardGameGeek-en megszavazták az idei év legjobb játékait.

A társasjátékos világ IMDB-jén azok adhatták le szavazatukat, akik régóta hobbiként tekintenek a társasjátékozásra. Az ő véleményük szerint az idei, 15. Golden Geek Award játékok között vannak a Gémklub által magyarul is kiadott játékok. És hogy melyek ezek?

 

- a Homályrév: Az oroszlánfalka elnyerte ezt a díjat a legszebb illusztrációval és megjelenéssel, a kooperatív kategóriában, az Összetett „Év játéka” listán és a tematikus játékok között, és ezen felül dobogós lett (runner up) az egyedül játszható (vagyis szóló) játékok között.

- az Arnak elveszett romjai nyerte el a legjobb Közepes "Év játéka" díját, de ezen felül dobogós lett a legszebben illusztrált játékok között, és az egyedül játszható társasok között is.

- a Calico – Foltok, cicák, takarók dobogós lett a Közepes "Év játéka" kategóriában, és a legszebb illusztrációval & megjelenéssel rendelkező játékok között is.

- a Pandemic: Legacy - 0. évad a kooperatív játékok közöt lett dobogós.

- a Project L Könnyed "Év játéka" kategóriában lett dobogós.

 

Már alig várjuk, hogy ezeket a játékokat a kezünkbe vehessük és kipróbálhassuk… ööö, azaz arra, hogy ti is kipróbálhassátok!:)