Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Év Gyerekjátéka lett a Dragomino!

2021. 06. 14. 14:32:47
Az Év Gyerekjátéka lett a Dragomino! A Kingdomino után a Dragomino is elnyerte az „év legjobb játéka” címet!

A német zsűri által odaítélt Spiel des Jahres (azaz „az Év Játéka”) díj a társasjátékos világ Oscar-díja. Minden évben három kategóriában jelölnek 3-3 játékot, és ezek egyike lesz „az Év játéka” adott kategóriában.

Örömmel tudatjuk most veletek, hogy a gyerektársasjátékok között a Dragomino lett a kiválasztott! A Kinderspiel des Jahres kitalálásában ugyanaz a Bruno Cathala vett részt, akinek a Kingdomino-ja 2017-ben nyert családi Év játéka díjat!

 

De mit is tud a Dragomino: Sárkánytojások nyomában? A gyerekek különböző tájtípusokat illesztenek egymáshoz dominó formájában, és ha két ugyanolyan terület kerül egymás mellé, az adott tájtípus őshonos sárkányának tojására bukkannak. Ami nem feltétlenül rejt magában kisdinót – van, hogy az orrunk előtt repülnek ki!

Negyedórás játék, könnyed taktikázás, cuki sárkányok – na és gyönyörű, színes dominólapkák: ezek garantálják a 2021-es Kinderspiel des Jahres játékélményét! Hogy nem találkoztatok még vele? Itt az idő, hogy előrébb vegyétek a listán! Hiszen a Spiel des Jahres logó mindig is garancia volt a tuti játékélményre!