Munchkin alapjáték

  Normál ár: 6 990 Ft

  A Te árad: 6 641 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba.

  Ez egy ilyen játék: vérbeli fentezi, kártyás-társas, méghozzá a javából – jócskán nyakon öntve hülyeséggel, pardon, szarkazmussal, stílusparódiával és humorral.

  Aki a legmagasabb, tizedik szintet először eléri, az nyert! Főleg tapasztalatot.

  Három dolog, ami a Munchkinhoz kell: 1. egy szabad óra, 2. egy dobókocka, 3. egy konténernyi rekeszizom, hogy kibírjuk a röhögőgörcsöket. Egy játék, ami kiparodizál mindent, ami fantasy, mindent, ami kártyajáték és mindent, ami szerepjáték. Debil szörnyek, eszement fegyverek, lökötten aranyos karakterek, remek illusztrációkkal.
  A Munchkin egy magát komoly játéknak álcázó játékparódiának a játékparódiája,
  melynek segítségével belekóstolhatsz a kazamaták, föld alatti börtönök
  világába… anélkül, hogy vacakolnod kellene holmi macerás szerepjátékkal.
  Tartozékok:
  -168 kártya
  -szabályok.

  Még több MUNCHKIN!
  Angolul tudók a www.worldofmunchkin.com honlapon számos újdonságot,
  hírt, frissítést találhatnak a játékhoz, továbbá erratát. Ha a játék
  készítőivel és más munchinokkal szeretnél csevegni, látogasd meg a
  forums.sjgames.com fórumait! A www.worldofmunchkin.com/resources.
  html oldalon pedig egy rakás példakártyát, játékteret és tucatnyi hasznos
  linket találsz.
  De egyéb módokon is csatlakozhatsz a MUNCHKIN-társadalomhoz:
  Twitter (twitter.com/SJGames) – a tvítjeink között gyakran közlünk
  újdonságokat, de még bónusz szabályokat is!
  Facebook (www.facebook.com/sjgames.munchkin) – MUNCHKIN-oldalainkon
  a játék rengeteg rajongójával létesíthetsz kapcsolatot, de megtalálod
  a cég más játékainak közönségét is (www.facebook.com/sjgames).

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 25 Gyakorlott játékosoknak 34 Euro gémereknek 6 Ameri gémereknek 7 Családdal 20 Partijátéknak 48
  63% (38)
  23% (14)
  5% (3)
  5% (3)
  3% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 60)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  Első látásra szerelem

  Pepe | 2017. október 7.

  Nem túlzok ha azt mondom, hogy egyből beleszerettem (annak ellenére, hogy a játék tulajdonosa többször is kijátszotta, hogy nem értem teljesen a játékszabályokat és átvert párszor :D). Rengeteg nevettem a kreatív kártyákon egészen addig, amíg a szomszédom ki nem rabolt. Szóval összességében a szabályok először egy kicsit bonyolultnak tűnhetnek, és egyszerre sok fele kell figyelni (hogy ne csaljanak a többiek), de ha szereted az olyan játékokat, amik tele vannak szívatással és ármánykodással, akkor imádni fogod!
  Kaland játék, vigyázat

  Sj | 2017. október 5.

  Steve Jackson nem hazudtolta meg önmagát.
  Aki anno a Kaland, játék, kockázat könyveken nőtt fel, azt hiszem semmiképpen sem fog csalódni ebben a játékban.

  Ám mégsem egy karakter fejlesztgetős, szörnylegyőzős játékra kell gondolni csak.
  Ugyanis egy igazi party játékká változik az által, hogy a játék előrehaladtával egyre inkább az lesz a cél, hogy milyen változatos módon tudsz kiszúrni a másik játékos(okkal), hogy ne ők nyerjék meg a játékot.
  RPG fanoknak kötelező

  László | 2017. szeptember 15.

  Szerintem a Munckin egy nagyon szórakoztató, vicces és élvezetes játék. Akik semennyire nem ismerik a szerepjátékok világát, azoknak elsőre bonyolultnak tűnhetnek a szabályok, és lehet, hogy nem értik a játék minden poénját, de ők is hamar belelendülhetnek és megszerethetik. Egy próbát mindenképpen megér. Ha valaki esetleg megunná az alapjátékot, már egy kiegészítővel is könnyen feldobhatja.
  a Munchkin az új UNO

  Lexi | 2017. augusztus 14.

  Baráti társaságom ideális alanya a fantasy-szerepjáték alapú társasoknak, a Munchkin így remek választás volt! Hasonló a hatása, mint az UNO fekete/lapfelhúzatós lapjainál, csak itt már a játék kezdetekor is rendere megy az üzletelés, egymás szívatása és ezt (legalábbis mi) nem tudjuk megunni.
  Az alappakli után nagyon gyorsan beszerzésre kerültek a különféle kiegészítők, számunkra ez a játék azokkal az igazi!
  Barátságok megrontója

  Bogi | 2017. augusztus 3.

  Ez a játék valami fantasztikus, ármánykodás, csalás, árulás, egymás eltiprása, nos tehát van itt minden! :D
  Bár a játék maga eléggé hosszú, ezt bőven kompenzálja, hogy egy percre se lehet alatta unatkozni!
  Munchkin

  Krisztián | 2017. július 24.

  RPG rajongóknak és azon belül is d&d fanoknak nagyon mókás de akit az ijes fajta humor vagy játékok menetet nem kedvelik, esetleg a fantáziája földhözragadtabb azok messziről kerülje el. Humor terén a egymondatos vagy egy szavas inkább fájdalmas favicc kategoriában indul.
  Munchkin

  Márk | 2017. július 14.

  Fantasy rajongóknak kötelező, igazán humoros játék (bár ettől ég 100%-ig komolyan kell venni, hiszen ebben a játékban senkiben sem lehet bízni), s érdemes egy két kiegészítővel színezni a játékélményt, hiszen minél több a faj, a kaszt és a szörny lap, annál jobb a játék.
  Csak semmi személyeskedés

  Márk | 2017. június 25.

  Ez a játék mindenkiből kihozza az árulót, hátba döfőt, alattomosan egymás ellen szövetkezőt, majd a szövetséget újfent elárulót. Tudni kell, hogy a játék erről szól, aki nem bírja, vagy személyes sértésnek veszi, annak nem ajánlom; aki viszont kellő humorral és játékkal tudja játszani, annak a tökéletes agyalós, taktikázós, kombinálós partijáték sok-sok interakcióval. A 9. szintig mindenki rohan, rugdossa sorra az ajtókat, győzi vagy győzködi a szörnyeket, de a 10. szintet csak a csapat ellen lehet megnyerni, mert minden körben az adott 9-es szintű játékos ellen szerveződik a szövetség, mindenki bevet minden tartalékot, s sokszor csak azon múlik, hogy ki a nyertes, hogy ki tudja a többiekkel a ő előtte majdnem nyertesre rádobáltatni a tartalékokat, hogy mire ő kerül sorra, már senkinek ne legyen jó lapja, csak neki. A grafika és a humor emlékeztet mindig, hogy ez egy vicces játék, ne vigyük játékon kívülre a szemétkedést.
  Vicces trollkodós

  Lina | 2017. május 24.

  Rendkívül vicces és szórakoztató játék. Fogj össze a vezető játékos ellen aztán szúrj hába mindenkit és nyerj.
  Akár több nyertes is lehetséges bár ez elég ritka. :)
  Barátból ellenség, ellenségből barát

  Dávid | 2017. április 17.

  Az egyik kedvenc játékom. A szabályok elsőre bonyolultnak tűnhetnek, de akinek minimális tapasztalata van az RPG videojátékokban, hamar rá fognak érezni, a többiek se aggódjanak, egy jó szabálymagyarázó 5-10 perc alatt mindent el tud mondani, amivel neki is állhattok a játéknak. A játék eleje kissé lassúnak tűnhet, ám amint valaki eléri a 9. szintet, mindenki ellene fog szövetkezni, és sokszor 5 percig megy a taktikázás, hogy hogyan is akadályozzuk meg az illetőt a játék megnyerésében. Az alapjáték önmagában bármennyiszer megismételhető, néhány kiegészítő beszerzésével viszont szinte bármikor leemelhető a polcról. A másik játékos szívatása alapvető eleme a játéknak, így aki az első körben a legjobb barátodnak és segítődnek tűnt, az pár kör után már a társaság legnagyobb ellenségévé válhat. Rendkívül izgalmas, humoros játék, ám a sértődékenyek messziről kerüljék el, nem viccelek! Kezdőnek és gyakorlottabb játékosoknak is ideális, hiszen sok taktika és kártyakombináció a sokadik játék után ismerhető csak meg.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Munchkin játékcsalád