Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

22.990 Ft

Pandemic: Legacy - 2. évad

22.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (7)

Leírás

Váljatok legendákká, és mentsétek meg az emberiség maradékát a népszerű Pandemic történetvezérelt, legacy változatában! 
A Pandemic: Legacy – 2. évad fantasztikus hangulatú, összetett, kooperatív, történetvezérelt társasjáték. A játékosok a sivár jövőben, egy túlélő kolónia bátor önkénteseiként, egyedi képességeik összehangolásával próbálják felderíteni, ami megmaradt a világunkból – játékról játékra egyre jobban elmélyülve a történetben, amelynek főszereplői; végleges, nem megváltoztatható döntéseket hozva... egészen a drámai végkifejletig! „Legacy”: a játék során megváltozhatnak egyes szabályok, illetve újak léphetnek életbe; megváltozhatnak vagy végleg kikerülhetnek játékelemek.  

Vélemények

5.00
7 értékelés
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 08. 08.
Brutális!!!
Az első évad is nagyon jó!
Ez az évad... Huh... Csűr-csavar, nagyon kell figyelni, mit hova teszel :D
Van benne egy minimális utalás az első évadra ( hát felsikítottam rajta) A játékmenet jó, a sztori Nagyon jó, de nehezebb. Viszont ad is sokat és vesz is el :D
2021. 03. 02.
A fordítási hibákról találok valahol hónapokra bontott listát?


Március hónapban az egyik küldetés felirata hibás a mi példányunkban.
Nem az akció nevét írja a célkártya. Ez teljesen megkavart.
2019. 09. 16.
Zseniális folytatás

Alap félelem után, hogy mit adhat még a pandemic a season1... hamar azon kaptuk magunkat hogy izzasztó küzdelmek árán jussunk egyik hónapról a másikra. Méltó folytatása lett ez az első évadnak. Talán nem spoiler, hogy az első legacy, ugye az alap játék és pár kiegészítő után jelent meg így az alapköve az eredeti pandemicre épül. A 2. Évad abból a szempontból csavart a dolgon, hogy csak később megjelenő pandemic játékokban lehet felfedezni azt az alapmechanikát ami bár a régire épül, mégis meg csavarva tesz elénk új kihívásokat.
2019. 05. 20.
Nagyon izgalmas

Június elején járunk és eddig hatalmas élményt nyújt a játék. Sokat ad és el is vesz néha :) Repülnek az órák, amikor játszunk a játékkal és alig várjuk, hogy újra elővegyük (nem is tartjuk az eredetileg ajánlott havi 1 játékot - ki bír annyit várni?!)
Ketten játszunk és jól működik. A sok apró szabály van, így viszonylag könnyű benézni dolgokat, de ez nem vett el eddig az élményből. Maximálisan ajánlott játék!
2019. 03. 24.
Nagyon tetszik a játék. Ami külön tetszik benne, hogy valamennyire alkalmazkodni kell a kialakult helyzetekhez. Ami az elején jó stratégia volt, az nem biztos, hogy később is az lesz...
2019. 01. 15.
Izgalmas

Eddig még csak a februári játékon vagyunk túl, de megelőlegezem, hogy így is izgalmasabb lett a játék mint az első évad, hiába van hátrébb a boardgamegeeken. Míg az első évadot nagyban kötötte az alapjáték szabályrendszere, itt sokkal jobban szárnyalt a készítők fantáziája. Legacysabb lett, nagyobb a szabadságfaktor. Minden alkalommal várom a következő játékot, ami az első évadnál nem mindig volt igaz. Nem olcsó, de ha haverokkal 4-en összefogtok már nem is olyan húzós.
2019. 01. 01.
WAO

Hihetetlen király ez a játék. Még soha nem játszottam, Legacy játékokkal, de mostantól szerelmes vagyok belé. A fordításban, vannak problémák, főleg az egyik küldetésnél. Apró segítség: Az "Építs 3 ellátó központot" küldetés választható küldetés (nincs ráírva, így elvileg nem az...de AZ! a végén kiderült! A vicc hogy ekkor derült ki, hogy nem is csaltam a játék során, csak hát máshogy 2 küldetésed van 3 hónapra, szóval 3 hónapot fixen elvesztenél.