Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pandemic alapjáték most ingyenes szállítással!

2022. 01. 06. 09:32:46
Pandemic alapjáték most ingyenes szállítással! 2022. január 16. éjfélig még a tavalyi áron szerezheted be a Pandemicet!

Szeretettel köszöntünk az új esztendőben, amely igazán izgalmasnak ígérkezik. Épphogy kihevertük a töltött káposztát és bejglit (és jó eséllyel már le is játszottuk a legújabb Unlock!-ot) hamarosan jön majd a Mágusok kora és a Végzetek


Szinte álomszerű is lenne az év, ha csak a jóhírek sorjáznának a polcon, sajnos azonban az évek alatt néhány régi kedvencünknél olyan drasztikus mértékben emelkedtek a gyártási költségek, hogy ez már a játékok árára is hatással volt. Ilyen a Pandemic alapjáték is, melynek ára jónéhány év után világszerte utánaszökkent a társasjátékpiacnak és ez az új ár (14.990 Ft) lassan kis hazánkban is utoléri a közkedvelt világmegmentős játékot.

 

De még nem ma! Az új ár bevezetését sajnos mi sem tudjuk elkerülni, így arra gondoltunk, még időben szólunk, hogy aki Pandemic alapjátékot szeretne venni, most tegye meg, mert január 17-ig még a régi áron érhető el ez a méltán népszerű játék.
 

Sőt! Ha január 16-án éjfélig vásárolsz webáruházunkban Pandemic-et nemcsak a régi áron tudod azt beszerezni, de vásárlásodat ingyenes szállítással is jutalmazzuk! Válaszd a szállítási módoknál az ingyenes házhoz szállítást, vagy az ingyenes GLS csomagpontot.

 

Az akció 2022. január 6-tól 16-án éjfélig tart.

 

Ne késlekedj! Csapj le rá időben!