Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

3.990 Ft

Szabadulópakli – Időpróba

3.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (14)

Leírás

Zsebre vágható szabadulószoba – jussatok ki időben Dr. Thyme laboratóriumából! 
A Szabadulópakli - Időpróba különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték. A játékosok csapdába esnek egy titokzatos laboratóriumban, és közösen kell megoldaniuk a feladatokat, hogy kijuthassanak... (Akár egyedül is játszható.) A logikát és az együttműködést fejlesztő társasjáték.

Játékbemutató videó

Vélemények

4.00
14 értékelés
(6)
(4)
(2)
(2)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 01. 21.
Nekem ennél jobban tetszett a velencei meló. Én inkább azt ajánlom mindenkinek.
2023. 01. 03.
2022. 07. 03.
Igazolt vásárlás
Remek kártya játék, teljesen vissza adja a szabadulószobák élményét. Első ilyen szabadulópaklink volt amit próbáltunk, nagyon élvezhető volt. Először valóban ez ajánlott utána jöhet a többi csak ajánlani tudom.

Jó dolog hogy nem kell tönkre tenni a játékot igy akár kölcsön lehet adni másoknak is.
2021. 01. 06.
Első szabadulókártya élményem lett volna, értelmezhetetlen a játékszabály, nem megfelelő a leírás.
Csalódást okozott. Később újra nekilendülünk, de ahhoz, hogy nagyjából rájöjjünk a játékmenetre bele kellett nézni a kártyalapokba, és még most sem egyértelmű.
Aki elsőnek játszik szabaduló paklival, nem az "Időpróba" játékot javaslom..
2019. 12. 17.
Gondolkodj!

Jó kis gondolkodtató kártyajáték!
Utazáskor könnyen magunkkal
vihetjük, ráadásul nem kerül sokba.
2019. 09. 18.
Fejtörős csapatépítős játék

Jól kidolgozott, agyalós játék, melyet a szabaduló szobák ihlettek, csapatépítésnek ideális.
2019. 08. 06.
Kapudrog

Kezdőknek ezt ajánlották az üzletben, hát ezt választottuk. ketten csináltuk végig a párommal, és nagyon élveztük. Jó játékélményt nyújtott, nagyjából egyformán ki tudtuk venni a részünket a megoldásokból, pedig nagyon különbözően működünk. tényleg kezdőknek való, kellett rajta gondolkodnunk, de csak kellemesen. Könnyedén végigcsináltuk, és azóta azt várom mikor játszhatunk legközelebb szabadulós játékot. Azt tudni kell, hogy egy csapatnak, csak egyszer játszható, de barátokkal már sikerült is elcserélni egy másik hasonló játékra, várom, hogy neki tudjunk ülni :)
2019. 07. 01.
Szabadulás

Egyszerű és nagyszerű. Otthoni kikapcsolódásra tökéletes játék. A feladványok egyszerűek. Párommal elkövettük azt a hibát, hogy este 11-kor álltunk neki a játéknak, így a sikerességünk gyengébb volt, mint szerettük volna. De még így is sikerült teljesíteni. Csak ajánlani tudom. Újrajátszása korlátozott, hisz idővel a rejtvényeket már fejből fogja tudni az ember.
2019. 03. 18.
Kezdetnek

Határozottan tetszett, hárman játszottuk. A feladványok legtöbbje logikus, változatos. Ez volt az első szabadulószoba típusú játékunk. A műfajjal ismerkedőknek ajánlom ezzel kezdeni, mert nem bonyolult. Nem kell írni a lapokra, nem kell eltépni semmit, úgyhogy későbbi cserealapnak is jó.
2019. 02. 17.
Kicsit többet vártam.

Jó volt,azt nem mondom. Újrajátszható? Nekem. Hacsak nem felejtesz sokat és gyorsan. Viszont az tény, hogy tovább lehet adni és más ugyan úgy ki tudja játszani. Egyszer megéri.
2018. 12. 30.
Remek kikapcsolódás

2en játszottuk, és jó játékélmény volt. Furfangos megoldások, szinte végig logikus játékmenet. 60 perc alatt simán megoldható. Ötletes befejezés. Külön tetszik, hogy a lapokat nem kell firkálni, így újrajátszható. :)
2018. 10. 23.
Kezd ezzel!

Ha most ismerkedsz ezzel a játéktípussal, akkor legyen ez az első!

Nagyon egyszerű, kezdőknek is ajánlható szabadulószobás kaland. A feladványok igazán nem bonyolultak, ezzel együtt jó játékélményt adnak - a befejezés kifejezetten ötletes. Akár egyedül is játszható. A kártyalapokat nem kell szétvágni, így többen is végigjátszhatják!
2018. 08. 23.
élvezetes

Izgalmas és változatos feladványok vannak benne, viszont nekünk fárasztó lett volna egyszerre végigmenni a játékon. Másodszorra az öcsém játszotta egyedül és én besegítettem, mivel egyes megadott segítségek túl bonyolultak, vagy feleslegesek.
2018. 07. 18.
zsebkaland

A 6-os szám bűvöletében 60 kártya 60 percen belüli játékidővel 6 főig szabadulószoba 6ást ígérve.
Persze ez eredeti szabadulószoba élményt nem tudja visszaadni, azonban ennyi pénzért korrekt szórakozás, ami tényleg kis helyen elfér. Az Exit sorozathoz képest "együgyűbb" rejtvények, de azért a fáradt agyizmokat még meg tudja ez is dolgoztatni. Megveszed, egyszer lejátszod és eladod, elajándékozod. Ami kifejezetten tetszett, az a játék többutas lezárása. Érdemes volt kipróbálnom, maradandó élményt nem okozott.