Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Canvas - Tükörképek

canvas- Tükörképek társasjáték

Ha élvezettel méritek össze az erőtöket a festők fesztiválján, és örömmel raktok össze Festői vásznakat a Canvas-ban, készüljetek, mert a verseny a zsűri kegyeinek elnyerésére még izgalmasabb lesz! Ugyanis a Canvas tavalyi megjelenése után idén kiadjuk a kiegészítőjét is, a Tükörképeket!

A Canvas nemzetközi megjelenése óta azonnal meghódította a szép családi játékok szerelmeseit, és magyar megjelenésének köszönhetően sok magyar játékoshoz is eljutott már. Ebben a könnyed társasjátékban a játékosok áttetsző lapokat egymásra helyezve hoznak létre festményeket – de a lényeg az, hogy ezeket a lapokat milyen sorrendben helyezik egymásra! Ugyanis a lapok alján lévő ikonok azok, amelyek „meggyőzik a zsűrit”, azaz ezek fognak a pontozókártyák feltételeinek megfelelően bónuszszalagokat, vagyis pontokat szerezni az alkotónak.

És hogy mivel tud többet a kiegészítő, mely eredetileg a Reflections címet viseli? Nem csak egy új és újfajta bónuszszalagot, és nem csak a vásznat cseréli le egy játékostáblára (amely két sorával a korábbinál több mozgásteret ad), 30 új kártyát is – amelyek kétoldalasak!
Akár belemártottátok már az ecseteteket tavaly óta a Canvas palettáiba, akár csak most kezdtek el megismerkedni ezzel a népszerű és könnyed családi társasjátékkal – a Tükörképeket szeretni fogjátok!
 

canvas- Tükörképek társasjáték