Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Kids Chronicles

Új megjelenés: Kids Chronicles A Nyár királyságának és a Tél birodalmának varázslója elfáradt, rengeteg dolga volt. Kis varázslótanoncokat keres, akik segítenek neki a nyomozásban, hogy leleplezzék a holdkövek rejtélyét. Vajon a ti gyerekeitek készen állnak a küldetésre?

Kids Chronicles

A Nyár királyságának és a Tél birodalmának varázslója elfáradt, rengeteg dolga volt. Kis varázslótanoncokat keres, akik segítenek neki a nyomozásban, hogy leleplezzék a holdkövek rejtélyét. Vajon a ti gyerekeitek készen állnak a küldetésre?

Ne féljetek, nem kell játékszabályt böngésznetek, mielőtt leültök velük az asztalhoz, és még csak rájuk sem kell pirítani, hogy tegyék le végre az okostelefonjukat – sőt, anélkül el sem tudják kezdeni a játékot! A Kid’s Chronicles-ben ugyanis a gyerekek a telefonjukon olvashatják a történetet, dönthetnek, melyik irányban fedezik fel a két királyságot, és járhatják be annak helyszíneit!

Ismerős? Bizony, a Bűnügyi krónikák kiadója a gyerekek számára is készített egy játékot, amelyet játékszabály olvasása nélkül, telefonjuk vagy tabletjük segítségével játszhatnak végig! 5 történet vár rájuk, és akár már 7 éves kortól is játszhatják (azaz igazából csak olvasniuk kell tudni hozzá). Nem kell sokat várnotok, hogy belekezdhessetek a gyerekeitekkel ebbe a varázslatos kalandba, A Kid’s Chronicles magyar kiadása még idén meg fog jelenni a Gémklub kiadásában.

Kids Chronicles