Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Llamaland

Llamaland társasjáték

Szeretitek a kukoricát? És a lámákat? Na és a tetriszt? Ha 3 igen a válasz, akkor csapjatok fel dél-amerikai őstermelőnek a Llamaland-ben – amely nemsokára magyarul is megjelenik a Gémklub gondozásában!

Termeljetek kukoricát, kakaót, krumplit, szerezzetek pénzt, hogy minél több lámát vehessetek meg – ráadásul minél korábban! Bár az is igaz, hogy ha korán veszitek meg őket, hiába érnek több pontot, nem tudjátok őket a bónuszkártyák értékes pontjaiért jó magasra küldeni…

Merthogy a tájat ti építitek, tetriszes elemekből, amelyeket ha egymásra helyeztek, a letakart területek terményeit megkapjátok. Amikor becserélitek azokat lámákra, azonnal legelni külditek őket – és hogy hova érdemes, azt a bónuszkártyákon érdemes figyelni. Ráadásul előre is lefoglalhatjátok a bónuszkártyák értékes mezőit, nem muszáj a feltételét teljesíteni.

Még idén belevághattok a tájépítésbe az Andok zöld lejtőin, mert a Silver & Gold, a Kütyük, a Cacao és a Sushi Go! szerzőjének játékát nemsokára elhozzuk nektek!

Llamaland társasjáték