Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új megjelenés: Lost ruins of arnak: Expedition Leaders kiegészítő

Lost ruins of arnak: Expedition Leaders kiegészítő

Arnak elveszett szigetén rengeteg rejtélyes hely vár felfedezésre… Egy ilyen helyen biztos jól fog jönni az expedíciónak egy hozzáértő vezető! És mi gondoskodunk is erről… mert a Gémklub el fogja nektek hozni magyarul a játék kiegészítőjét, az Expedition Leaders-t!

Idén az Arnak elveszett romjai nyerte a Spiel des Jahres zsűrijétől a gyakorlott játékosokat megszólító Kennerspiel des Jahres-t. A játék elegánsan ötvözi a pakliépítés, a munkáslehelyezés és az erőforrásgazdálkodás mechanizmusát – és a mechanikák tökéletesen összeillenek a tematikához! A játékban ugyanis Indiana Jones módjára kell egy elfeledett szigetet bebarangolni, és a vetélytársak előtt felfedezni. A különböző helyszíneken a sziget titokzatos őrzőit is meg kell békíteni, és a feltárt helyekről jegyzeteket készítve a kutatósávon is egyre feljebb haladni.

Az Expedition Leaders-ben szakértő kezekbe helyezhetitek a régészcsapatot. A kiegészítőben lévő 6 különleges karakter gondoskodik arról, hogy ügyesebben gazdálkodhassatok az erőforrásokkal, vagy könnyebben jussatok el felfedezetlen helyszínekre. Emellett új kutatósávokat is kipróbálhattok, de természetesen újabb kártyákkal tudjátok a paklitok kombinációit fejleszteni, új helyszínlapok színesítik a felfedezendő helyek listáját, és asszisztensekből is több áll majd rendelkezésre.

Ha Arnak elveszett romjai társasjáték elvarázsolt benneteket, az Expedition Leaders kiegészítő még mélyebbre vezet majd titeket gyönyörű világába!

Lost ruins of arnak: Expedition Leaders kiegészítő