Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Summoner Wars: Eternal Council kiegészítő

Summoner Wars: Eternal Council kiegészítő

Egy újabb frakció – új kombinációk az idézők párharcában: még egy kiegészítő jelenik meg idén a Summoner Wars-hoz!

A tavaly év végén megjelent „fantasy sakk” párbajait még 2022-ben négy újabb frakcióval játszhatjátok, ugyanis a Köpenyesek, az Égdárda klán és a Fungal Dwarves mellett már az Eternal Council magyar kiadásán dolgozunk!

És hogy kik is azok, akik az Eternal Council-t alkotják? Egy varázslókból és harcosokból összeverődött alakulat, akik azon túl, hogy jelenlétükkel félelmet keltenek a csatatéren, kártyazsonglőrködéshez használják különleges képességüket: lapokat dobathatnak el ellenfeleikkel, extra kártyákat tudnak húzni, de vissza is rakhatnak lapokat a saját húzópaklijuk aljára. És ha ez sem lenne elég, az idézőjük játékban tud tartani kijátszott eseményeket.

Készüljetek hát a még kiélezettebb harcokra, kapaszkodjatok, mert az Eternal Council is ringbe száll – folytatódjék a Summoner Wars!

Summoner Wars: Eternal Council kiegészítő