Bang!

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Két marcona alak áll egymással szemben a néptelen utcán. A szél felkavarja körülöttük a homokot, a hanyatló nap fénye megcsillan fényesre suvickolt Coltjukon, csak a Stetson kalap árnyékában villanó szemük jelzi, hogy nem holmi asszonyoknak való játékot űznek egymással, ez bizony véres leszámolás... Már, ha a seriff nem lép közbe. Vagy valamelyik bandita. Esetleg a seriffhelyettesről nem derül ki, hogy nem egészen az, akinek mondja magát...
  A Bang! egy hamisítatlan vadnyugati kártyajáték, ahol a játékosok titkos szerepeiknek megfelelően igyekeznek győzelmet aratni ellenfeleik felett. Ehhez azonban előbb arra kell rájönniük, ki van velük és ki ellenük. A kijátszott kártyák függvényében, mint például lövés, kitérés, gyógyulás, igyekeznek a megfelelő következtetéseket levonni és felderíteni a többiek valódi kilétét.
  A méltán népszerű Bang! kártyajáték egyszerű, mégis taktikus szabályai és kombinatív kártyái remek szórakozást nyújtanak kezdő és gyakorlottabb játékosoknak egyaránt!

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 99 Gyakorlott játékosoknak 43 Családdal 70 Partijátéknak 119
  54% (82)
  33% (50)
  9% (14)
  2% (3)
  1% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 151)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16
  Bang

  Gábor | 2017. április 19.

  Szerintem egy nagyobb társaságban alap játék lehet egy jó hangulatú este elindításához. Taktikázhatsz ha komolyan veszed, ha kevésbé akkor is jó móka. Mindenki a saját stilusa szerint játszhat, könnyen megtévesztheted a többieket, összességében egy nagyon élvezhető játék, persze kisebb/nagyobb hibákkal.
  Vigyázat, vadnyugat!

  Dávid | 2017. április 17.

  Nagyszerű partijáték, ami annál jobb, minél többen játszunk vele. Az eltitkolt szerepeknek sajnos 4 játékos esetén nincs sok értelmük (gyakorlatilag csak a két banditának lehet izgalmas, nekik is csak 1-2 kör erejéig). Ha többen ültök neki, akkor már teljesen más a helyzet, néhány körig garantáltan óvatosan fogtok egymásba lövöldözni. A különböző karakterek néha elég kiegyensúlyozatlanok: valamelyik nagyon erős, valamelyiknek a képessége gyakorlatilag használhatatlan. Ennek ellenére rendkívül szórakoztató, izgalmas, 5-6 főnél garantáltan nem hagyjátok abba 1 parti után. Nagyobb társaságoknak ajánlom, akik szeretnék próbára tenni a barátságukat. :) A szabályok elsőre kicsit bonyolultnak tűnhetnek, de 1-2 kör után már reflexszerűen fogjátok rakosgatni a lapokat.

  4 csillag: A kiegyensúlyozatlan karakterek miatt, illetve azért, mert minimum (4 fő) játékosszámnál gyorsan unalmassá válhat a játék.
  Barátra is lövünk

  Nóra | 2017. március 23.

  Fantasztikus játék, ha az ember igazán élvezni szeretné, akkor koncentrálni kell, hogy mindent átlásson az ember.
  Az egyik legjobb partijáték

  Ferenc | 2017. március 7.

  Gyors és fordulatos játék, akárhányszor összeülünk, valahogy mindig előkerül. Egyetlen hátrányának azt mondanám, hogy sok játékos esetében a korán kieső játékosok elunhatják a várakozást.
  Ki barát és ki ellenség?

  Petra | 2017. március 2.

  A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy nem tudod, ki van a te oldaladon, és ki az ellenség. Ebből következik, hogy lehet jókat blöffölni. Nagyon szórakoztató játék. Elsőre soknak és a bonyolultnak tűnhet, hogy rengeteg kártyatípus van, de egy-két kör után már könnyű átlátni. Aztán meg csak az a lényeg, hogy legyen Bang! :)
  I shot the sheriff...

  Csaba | 2017. február 27.

  Szórakoztató partyjáték,hosszú időkre le tudja kötni az embert.Sajnos a mi társaságunkban voltak néhányan,akik nagyon unottan ültek neki,így kicsit elrontották az élményt.De a többségnek tetszett,viszont a rejtett identitások többször értelmüket vesztik,de ez is attól függ,ki menyire éli magát bele.
  mi szeretjük

  Krisztina | 2017. február 26.

  Nekünk nagy kedvenc ez a játék, baráti összejöveteleken rendszeresen előkerül. Jókat tudunk nevetni rajta, figyelni is kell benne, de azért nem kell annyira koncentrálni, mint a stratégiai játékoknál. Gyors, nem bonyolult.
  Büntetlen lövöldözés

  Donát | 2017. február 26.

  Előnyök: elsajátítása nem nehéz, hamar tanulható. A játék kiegyenlített mindenkinek, sosem válik unalmassá. Nem igényel sok előkészületet, tökéletes bármilyen összejövetelre.
  Hátrányok: ha valaki rossz ember mellett ül, és csúnyán néz rá, akár az első körben kieshet. Nem sok ember élvezi végignézni, amíg a többiek még fél óráig rakosgatják a kártyákat. Az elején kapott karakter/szerep kombináció vagy túl erős, vagy teljesen használhatatlan. A játékosok számától függően lehet kiegyensúlyozatlan.
  Még középiskolában lyukas óráink kedvenc időtöltése volt, és most, hat évvel később sem unalmas. Tökéletes partijáték, ahol csak az ösztönökre és a megfigyelőkészségre alapozva kell támadni vagy védeni a barátainkat. Hét emberrel játszva is pörgős, de tapasztalatok alapján ennél kevesebb játékossal valamelyik szereplőnek borzasztó nehéz dolga van. Érdemes minden játék után ülésrendet váltani, hogy izgalmasabb legyen. Nagyon jó alkalom megismerni a másikat, és közelebb hozni a csapatot.
  Bang!

  hmonka | 2017. február 1.

  Az első pár játék során elég szórakoztató, de utána már kevésbé. Partijátéknak annyira nem jó, mert aki gyorsan kiesik utána elég sokáig unatkozhat.
  Kicsit elavult a mechanika

  venzi | 2017. január 25.

  Régen nagyon szerettem a játékot, de most, hogy már sok mással is szembekerültem egyre kevesebbet kerül elő,
  az, hogy egy játékos teljesen kieshet a játékból nagyon fusztráló tud lenni, főleg ha ez az első pár körben történik meg,
  ugyanis akár 30-40 percet is ücsöröghet tétlenül.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád