Bang!

    Normál ár: 5 990 Ft

    A Te árad: 5 691 Ft

    Értékelés:  (4.4)
    Két marcona alak áll egymással szemben a néptelen utcán. A szél felkavarja körülöttük a homokot, a hanyatló nap fénye megcsillan fényesre suvickolt Coltjukon, csak a Stetson kalap árnyékában villanó szemük jelzi, hogy nem holmi asszonyoknak való játékot űznek egymással, ez bizony véres leszámolás... Már, ha a seriff nem lép közbe. Vagy valamelyik bandita. Esetleg a seriffhelyettesről nem derül ki, hogy nem egészen az, akinek mondja magát...
    A Bang! egy hamisítatlan vadnyugati kártyajáték, ahol a játékosok titkos szerepeiknek megfelelően igyekeznek győzelmet aratni ellenfeleik felett. Ehhez azonban előbb arra kell rájönniük, ki van velük és ki ellenük. A kijátszott kártyák függvényében, mint például lövés, kitérés, gyógyulás, igyekeznek a megfelelő következtetéseket levonni és felderíteni a többiek valódi kilétét.
    A méltán népszerű Bang! kártyajáték egyszerű, mégis taktikus szabályai és kombinatív kártyái remek szórakozást nyújtanak kezdő és gyakorlottabb játékosoknak egyaránt!

    Értékelések átlaga 


    (4.4)

    Közönségdíjak

    Kezdőknek ideális 97 Gyakorlott játékosoknak 43 Családdal 70 Partijátéknak 117
    55% (82)
    32% (48)
    9% (14)
    2% (3)
    1% (2)
    Rendezés:
    Értékelések: 1 - 10 (összesen: 149)
    További oldalak:
    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. ...
    7. 15
    Barátra is lövünk

    Nóra | 2017. március 23.

    Fantasztikus játék, ha az ember igazán élvezni szeretné, akkor koncentrálni kell, hogy mindent átlásson az ember.
    Az egyik legjobb partijáték

    Ferenc | 2017. március 7.

    Gyors és fordulatos játék, akárhányszor összeülünk, valahogy mindig előkerül. Egyetlen hátrányának azt mondanám, hogy sok játékos esetében a korán kieső játékosok elunhatják a várakozást.
    Ki barát és ki ellenség?

    Petra | 2017. március 2.

    A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy nem tudod, ki van a te oldaladon, és ki az ellenség. Ebből következik, hogy lehet jókat blöffölni. Nagyon szórakoztató játék. Elsőre soknak és a bonyolultnak tűnhet, hogy rengeteg kártyatípus van, de egy-két kör után már könnyű átlátni. Aztán meg csak az a lényeg, hogy legyen Bang! :)
    I shot the sheriff...

    Csaba | 2017. február 27.

    Szórakoztató partyjáték,hosszú időkre le tudja kötni az embert.Sajnos a mi társaságunkban voltak néhányan,akik nagyon unottan ültek neki,így kicsit elrontották az élményt.De a többségnek tetszett,viszont a rejtett identitások többször értelmüket vesztik,de ez is attól függ,ki menyire éli magát bele.
    mi szeretjük

    Krisztina | 2017. február 26.

    Nekünk nagy kedvenc ez a játék, baráti összejöveteleken rendszeresen előkerül. Jókat tudunk nevetni rajta, figyelni is kell benne, de azért nem kell annyira koncentrálni, mint a stratégiai játékoknál. Gyors, nem bonyolult.
    Büntetlen lövöldözés

    Donát | 2017. február 26.

    Előnyök: elsajátítása nem nehéz, hamar tanulható. A játék kiegyenlített mindenkinek, sosem válik unalmassá. Nem igényel sok előkészületet, tökéletes bármilyen összejövetelre.
    Hátrányok: ha valaki rossz ember mellett ül, és csúnyán néz rá, akár az első körben kieshet. Nem sok ember élvezi végignézni, amíg a többiek még fél óráig rakosgatják a kártyákat. Az elején kapott karakter/szerep kombináció vagy túl erős, vagy teljesen használhatatlan. A játékosok számától függően lehet kiegyensúlyozatlan.
    Még középiskolában lyukas óráink kedvenc időtöltése volt, és most, hat évvel később sem unalmas. Tökéletes partijáték, ahol csak az ösztönökre és a megfigyelőkészségre alapozva kell támadni vagy védeni a barátainkat. Hét emberrel játszva is pörgős, de tapasztalatok alapján ennél kevesebb játékossal valamelyik szereplőnek borzasztó nehéz dolga van. Érdemes minden játék után ülésrendet váltani, hogy izgalmasabb legyen. Nagyon jó alkalom megismerni a másikat, és közelebb hozni a csapatot.
    Bang!

    hmonka | 2017. február 1.

    Az első pár játék során elég szórakoztató, de utána már kevésbé. Partijátéknak annyira nem jó, mert aki gyorsan kiesik utána elég sokáig unatkozhat.
    Kicsit elavult a mechanika

    venzi | 2017. január 25.

    Régen nagyon szerettem a játékot, de most, hogy már sok mással is szembekerültem egyre kevesebbet kerül elő,
    az, hogy egy játékos teljesen kieshet a játékból nagyon fusztráló tud lenni, főleg ha ez az első pár körben történik meg,
    ugyanis akár 30-40 percet is ücsöröghet tétlenül.
    Western

    Domino Uno | 2017. január 24.

    Több ismerősömnek is megvan így bár nem rajongok a western témákért, volt alkalmam kipróbálni, nekem nem igazán tetszett sem a játékmenet, sem a megoldások, ha mindenképp a témában kalandoznánk akkor inkább a colt express-t ajánlom, picit drágább, de sokkal jobb játék.
    Klasszikus

    Norbert | 2017. január 17.

    Az egyik legnépszerűbb társasjáték az utóbbi időben, nem csoda, hogy több verziója is megjelent már. Remek vadnyugati hangulatot teremt, ahol a kezdetben ismeretlen csapattársak megtalálása kulcsfontosságú. Minél többen játszák, annál élvezetesebb.

    Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

    A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

    Bang játékcsalád