Bang!

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.4)
  Két marcona alak áll egymással szemben a néptelen utcán. A szél felkavarja körülöttük a homokot, a hanyatló nap fénye megcsillan fényesre suvickolt Coltjukon, csak a Stetson kalap árnyékában villanó szemük jelzi, hogy nem holmi asszonyoknak való játékot űznek egymással, ez bizony véres leszámolás... Már, ha a seriff nem lép közbe. Vagy valamelyik bandita. Esetleg a seriffhelyettesről nem derül ki, hogy nem egészen az, akinek mondja magát...
  A Bang! egy hamisítatlan vadnyugati kártyajáték, ahol a játékosok titkos szerepeiknek megfelelően igyekeznek győzelmet aratni ellenfeleik felett. Ehhez azonban előbb arra kell rájönniük, ki van velük és ki ellenük. A kijátszott kártyák függvényében, mint például lövés, kitérés, gyógyulás, igyekeznek a megfelelő következtetéseket levonni és felderíteni a többiek valódi kilétét.
  A méltán népszerű Bang! kártyajáték egyszerű, mégis taktikus szabályai és kombinatív kártyái remek szórakozást nyújtanak kezdő és gyakorlottabb játékosoknak egyaránt!

  Értékelések átlaga 


  (4.4)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 89 Gyakorlott játékosoknak 40 Családdal 66 Partijátéknak 109
  55% (77)
  34% (47)
  8% (11)
  2% (3)
  1% (2)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 140)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14
  Klasszikus

  Norbert | 2017. január 17.

  Az egyik legnépszerűbb társasjáték az utóbbi időben, nem csoda, hogy több verziója is megjelent már. Remek vadnyugati hangulatot teremt, ahol a kezdetben ismeretlen csapattársak megtalálása kulcsfontosságú. Minél többen játszák, annál élvezetesebb.
  Vicces és izgalmas!

  Barbara | 2017. január 15.

  Nagyon szeretjük ez a játékot, vicces és izgalmas egyaránt. Mindíg fordulatos a megújuló szereposztások miatt. Mindenképp megéri beszerezni egyet és játszani vele időnként!
  Gyorsan tanulható, hangulat teremtő

  Erik | 2017. január 14.

  A játék szerep osztása lenyűgöző.
  A vadnyugat élménye kicsit sem marad el, viszont ahogy alattam is fogalmaztak hihetetlen nagy a szerencsefaktor még akkor is ha kitűnően gazdálkodsz a lapokkal.
  Minél többen játszátok annál élvezetesebb, viszont annál többet kell várni a sorodra :) A szerepek nagyon jól el lettek találva és ha sok a "pókerarc" a csapatban igen nehéz megmondani, hogy ki-kivel van.
  A többi kártyás-asszociációs játékkal szemben gyorsan is tanulható, szóval olyanok is bevonhatóak akik nem szeretik a hosszú&elnyújtott szabályú játékokat.
  Kinek a papné...

  Ervin | 2017. január 13.

  Jó partijáték, de nálam nincs benne a legjobb ötben! Ha csak a hasonló típusú játékokat nézem, akkor igen, nem véletlenül oly népszerű, sokaknak nagyon bejön. Persze lehet, hogy én nem szánok rá elég időt, bár azt gondolom, mivel nem ez a fajta a zsánerem, nem volt esélye lenyűgözni!
  Azért mindenki próbálja ki, kár lenne kihagyni!
  Változatos csapatjáték

  Kinga | 2017. január 11.

  Igazán nagy csapatban érdemes játszani, 6 főtől kezd tényleg élvezetes lenni. Szinte megunhatatlan, állandóan új szerepekben próbálhatod ki magad más és más tulajdonságokkal. Ha sokan vagyunk általában ez a játék kerül elő, kezdők is gyorsan megtanulják a szabályokat, gyakorlottabb játékosoknál pedig a sok fajta kiegészítőből is be lehet vetni néhányat.
  Túl nagy a szerencse faktor

  Zoltán | 2017. január 9.

  A játék önmagában nézve elég jól össze lett rakva, egyszerűek és egyértelműek a szabályok, gyorsan tanulható és pörgős a játékmenet.
  Nekem a legnagyobb problémám vele mégis az, hogy a szerencse nagyon sokat befolyásol. A taktika, összjáték és a ész semmit nem ér, ha rossz lapokat kap a csapatod, vagy jókat az ellenfél. Sokszor a tökéletesen felépített taktika megdől a szerencsétlenség és a szerencse kombinációja miatt.
  Sértődősöknek nem ajánlott. ;)

  CowGirl | 2017. január 8.

  Nálunk a megunhatatlan partyjáték, órákon át tudjuk gyűrni. :) Minimum 5-6 fővel ideális nekikezdeni. Pikk-pakk megtanulhatóak a szabályok. A pókerarc, blöffölés, agymunka mellé jól jön benne egy kis szerencse is, így könnyen cserélődnek a nyertes-vesztes szerepek. A gyorsan kiesők unatkozásának elkerülésére érdemes 1-2 kiegészítőt is beszerezni hozzá. Igényes kivitelezés. Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek. :)
  Jó játék, de túl nagy a szerencse faktor

  Zoltán | 2017. január 5.

  A játék alapvetően tetszik, mert rendben össze van rakva, valamint sokan játszhatnak vele egyszerre. De a szerencse nagyban befolyásolja a játékmenetet, ha nincs szerencséd, akkor akár a legelején meghalhatsz, ha szerencséd van, akkor pedig szinte érinthetetlen lehetsz.
  Még mindig igen

  Pepe | 2016. december 31.

  Több, mint 4 éve ismerkedtem meg a játékkal, de még mindig a TOP 3 kedvencem tagja. Mivel nagy a család , sokszor szenvedünk azzal, hogy mit játsszunk, de a Bang! mindig bejön. Még akár 6-8 játékossal is viszonylag pörgős, mindig történik benne valami. A szerepek és küldetések játékonként változnak, szóval soha nem ugyanaz. Szeretem a kooperatív játékokat is, de ebben az tetszik a legjobban, hogy 8000+1 féle módon lehet a másik orra alá borsot törni - ebből általában hatalmas nevetések, kisebb-nagyobb sértődések, esetleg a többi körre is kiterjedő bosszúszomj kerekedik. Teljesen bele lehet feledkezni. Azoknak, akik nem szeretnek "hullaként játszani" ajánlani tudom a kiegészítőket (pl. Gold Rush, Fistful of Cards, High Noon, Death Mesa), amikben kis játékszabálykiegészítéssel visszatérhetnek a halott játékosok is ;)
  Háát...

  László | 2016. december 23.

  Engem, sokakkal ellentétben nem győzött meg a játék. A hangulata jó, de az, hogy valaki, akár önhibáján kívül 2 perc alatt kieshet, majd akár fél órán át nézheti a többiek játékát, szerintem elfogadhatatlan egy társasjátéknál. A szerencsefaktor is túl nagy a játékban, gyakran a taktika mit sem ér. Én személy szerint soha nem szerettem, bár lenyomtam pár partit.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Bang játékcsalád