Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang! Kiegészítő paklik

Ár:
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Négy kiegészítő egy dobozban!
Az árnyak völgye: csak a legbátrabb revolverhősök merészkednek be az árnyak völgyébe! Nem csak a fejvadászok, a csörgőkígyók és a tornádók veszélyesek arrafelé, hanem még az ellenségeitek szellemei is ott kísértenek!
Vadnyugati show: felemelkedik a függöny, hogy megnézzétek a legújabb őrült vadnyugati előadást! Új, erős revolverhősök jelennek meg a színen, és káoszt hoznak magukkal. Hihetetlen párbajok és váratlan események kavarják fel a játékélményt!
Egy maréknyi kártyáért és Délidő: a küzdelem a seriff és a banditák között új szintre lépett! Izgalmas eseménykártyák adnak még nagyobb változatosságot a klasszikussá vált játéknak.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 12. 13.
Érdekes módosító lapok, amik 1-1 körre változtatják a szabályokat. Az új karakterek némelyike jóval erősebb a régieknél, valamelyik emellett 5 életes is. Szinte halhatatlan. A Vadnyugati Show inkább csak bohóckodás, a másik 3 kiegészítő új színt visz a játékba.
Összeségében a játék kiegyensúlyozottságának nem tesznek jót az új karakterek, de ezt leszámítva érdekes kiegészítő. Az viszont megbocsájthatatlan, hogy a mellékelt, játékszabálynak csúfolt cetli alapján a kiegészítők játszhatatlanok. Szerencsére az interneten fellelhető magyar nyelvű, házi készítésű szabályleírások sok kérdést tisztáznak, viszont a gyári leírásnak náha ellent mondanak. Sok megválaszolatlan kérdés marad, amit a játék során kell tisztázni, így viszont ahány társaság, annyi féle szabályvariáció lesz.