Dixit 6 - Emlékek

  Normál ár: 5 490 Ft

  A Te árad: 5 216 Ft

  Értékelés:  (4.9)
  "Az Álmodozások kiegészítővel még nagyobb móka a Dixit! Egy meglepő, elbűvölő és fantáziát megmozgató játék, amely a családdal és a barátokkal egyaránt élvezetes!
  A sokszoros díjnyertes játék most 84 új, még sosem látott kártyával tér vissza. Merülj el Franck Dion szürreális képeinek világában, ahol fantasztikus szereplők élik költői, vagy furcsán hétköznapi életüket. Ragadjon magával a Dixit varázsa, és kalandozz képzeleted segítségével!"

  Értékelések átlaga 


  (4.8)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 6 Családdal 5 Partijátéknak 6
  83% (5)
  17% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 6 értékelés
  Egy tipp a kiegészítőkhöz

  Eszter | 2017. február 8.

  Azt hiszem, a játékmenetet már felesleges leírnom, mint ahogy azt is, mennyire szépek a képek. Inkább adok egy egyszerű tippet sokak problémájára:

  A kiegészítő kártyákat könnyedén lehet az alap Dixit dobozában tartani. Egyszerűen emeljétek ki a dobozból a belső tégelyt és a lépőmezőt, majd utóbbit fejreállítva tegyétek vissza. Máris van egy csomó hely, ahová be lehet szórni az extra kártyákat is, voilá! ;)
  Kicsit komor

  Péter | 2016. október 25.

  Bár grafikailag ez is tökéletes, mint az elődei, de nekem valahogy kicsit komorra sikeredett. Ez eddig a legkevésbé kedvenc... :(
  Kevencem

  Sandor | 2016. május 12.

  az összes közül az eddigi legjobb
  Szebb, mint az előző

  nhajdubeatrix | 2016. január 22.

  Megvan a teljes Dixit készlet. Nem csak a család, de a barátaink kedvence is. Kifejezetten követelik tőlem, hogy szervezzek társasjáték party-t. Azt ugyan nem mondom, hogy a legszebb, de csak azért, mert Imádom a Dixit, az Odyssey, az 1. 2. 3. 4. és 6. kiegészítőt is. Az 5. kissé depressziós pakli után bevallom félve vettem meg a 6.-at, de kellemesen csalódtam, és nem bántam meg. FELTÉTLEN AJÁNLOM!
  Tényleg a legszebb

  Loki | 2016. január 5.

  A Dixit-ek sorában az egyik kiegészítő (talán az 5-ös) a kissé komorabb hangulatával fogott meg, ez a mostani jobban illeszkedik a többi, korábbi kiadás közé, de ahogy azt már mások is írták ez a legszebb mind közül, nálunk már hagyomány karácsonykor beszerezni a legújabbat, ez a mostani pedig különösen jól sikerült.
  a legjobb

  Péter | 2015. december 3.

  Ez a kiegészítő egyszerűen gyönyörű. A kártyák ebben tetszenek a legjobban. Lehet csak az újdonság varázsa, de nekem nagyon nyerő. :)

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Dixit játékcsalád