Fedőnevek

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.8)
  Fergeteges asszociációs szójáték - vagy valami olyasmi... itt semmi sem az, aminek látszik!

  A játékosok csapatokat alkotnak, és igyekeznek az összes ellenséges ügynök fedőnevét felfedni. Hogy hogyan? Egyikük a feladatkártya jelöléseinek megfelelően megpróbál a kirakott szavakból minél többet összekapcsolni egyetlen fogalommá, amit a társainak vissza kell fejteniük, hogy vajon mely szavakra utalhatott velük? A tévedés azonban végzetes lehet, és akár az ellenfél csapatának jelenthet pontot!
  Asszociáció, következtetés, de legfőképpen a másik fejével való gondolkozás - ezt nyújtja a Fedőnevek, az új generációs parti játék!

  A játék díjai

  Spiel des Jahres 2016 fődíjas

  Értékelések átlaga 


  (4.8)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 15 Gyakorlott játékosoknak 7 Családdal 15 Partijátéknak 17
  86% (18)
  10% (2)
  5% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 21)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Jobb mint az Activity

  Dundee | 2017. március 16.

  Bármilyen helyzetben elővehető és mindenki élvezni fogja. A csapatok mindkét felének szüksége van arra, hogy a másik fejébe lásson. A szabályok percek alatt megérthetőek és egy próbakör után már fergetegessé tud válni a hangulat. Nem lehet abbahagyni és mindig akarsz majd egy következő kört.
  Party time

  józsef | 2017. március 10.

  Sziasztok! A véleményem a társasjátékról, hogy kellően nehéz, gondolkodtató, rövid és pörgős. Mi általában ketten játszunk a társasjátékkal és így is érdekes, de többen valóban jobb játszani.
  Legjobb partijáték

  DT-ZONE | 2017. március 7.

  Rövid, egyszerű, mulatságos partijáték, még csak egyszer próbáltuk, de mindenképp megvesszük.
  Összehozza a társaságot

  Katalin | 2017. március 6.

  Mi rögtön egy nehezített pályán indultunk, mert egymást nem ismerő emberek alkották a 4-4 fős csapatokat, de nagyon jól sikerült az "összeismertetési est"! Egy másik alkalommal aztán régi barátokkal is játszottunk, úgy egész más volt, nem jobb, nem rosszabb, csak egész más. Minden alkalommal, minden társaságban új és új! És mindig nagyon szórakoztató!
  Gyakorlattal jobb

  Zsolt | 2017. február 6.

  Az elején lassan indul be, mert hozzá kell szokni át kell nézni a kártyákat, mi inkább folyamatos időlimittel játszunk, úgy pörgősebb és viccesebb is. Kicsit kevesebb idővel mint ami a játékhoz biztosított homokóra szerint rendelkezésre áll.
  Biztos siker

  Márton | 2016. december 29.

  Ketten is érdekes, de többen az igazi. Bele kell jönni az elején a megfelelő gondolkodásmódba, de onnantól izgalmas a verseny, hogy ki tudja leelőzni a másik csapatot, minél több kártyát lefedve egy kifejezéssel. Az meg mindig vicces, amikor a kvízmesternek "egyértelmű" asszociációk helyett a csapattagok másikakat választanak.
  zseniális

  Zsófi | 2016. december 29.

  Eddig mindenkinek nagyon tetszett! Gondolkodós, ötletes, remek! Szerintem 4 főnél többnek nem ajánlott, és a kivitelezés erősen hagy kívánnivalót, de maga a játék szuper!
  Méltán kapta meg a díjat!

  Logikusak(k) | 2016. december 27.

  Karácsonyi ajándék volt a családnak és napokon keresztül csak ezzel játszottunk. Kipróbáltuk 10 fővel is, még úgy is jó volt. Mi egy nagy játékos család vagyunk, de ez a játék most mindenkinek különösen elnyerte a tetszését.
  Party

  G | 2016. december 4.

  A nem társasosabb társaságoknak is ideális játék, eddig mindenkinek bejött.
  Kötelező partykba.

  Dzsenifer | 2016. november 17.

  Nagyszerű partyjáték, mondhatnám, hogy az egyik legjobb. Sokáig a Dixit volt az úr a háznál, de amióta megvan a Fedőnevek, a szokásos társasokon kívül mindig ez kerül elő a kalapból, mert egyszerű, változatos, és jól ki lehet nevetni azt, aki teljesen a sötétben jár. :D

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!