Fedőnevek

  Normál ár: 5 990 Ft

  A Te árad: 5 691 Ft

  Értékelés:  (4.9)
  Fergeteges asszociációs szójáték - vagy valami olyasmi... itt semmi sem az, aminek látszik!

  A játékosok csapatokat alkotnak, és igyekeznek az összes ellenséges ügynök fedőnevét felfedni. Hogy hogyan? Egyikük a feladatkártya jelöléseinek megfelelően megpróbál a kirakott szavakból minél többet összekapcsolni egyetlen fogalommá, amit a társainak vissza kell fejteniük, hogy vajon mely szavakra utalhatott velük? A tévedés azonban végzetes lehet, és akár az ellenfél csapatának jelenthet pontot!
  Asszociáció, következtetés, de legfőképpen a másik fejével való gondolkozás - ezt nyújtja a Fedőnevek, az új generációs parti játék!

  A játék díjai

  Spiel des Jahres 2016 fődíjas

  Értékelések átlaga 


  (4.8)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 18 Gyakorlott játékosoknak 8 Családdal 18 Partijátéknak 20
  88% (21)
  8% (2)
  4% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 24)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  Kémek krémje avagy az asszociációs játékok koronázatlan királya ?

  Péter | 2017. április 23.

  Nagyon jó és pofonegyszerű ötletre épülő fergetegesen szórakoztató partijáték, ami a szürkeállományt is megtornáztatja. Persze minden társasjáték esetében elmondható, hogy nagyon sokban függ a játékélmény a játékostársaktól, itt azonban ez hatványozottan igaz. 6 fővel felejthetetlen élményt nyújt, de más játékosszám mellett is jól működik. Véleményem szerint is fontos a homokóra használata, kis nyomást helyezhetünk ezzel az ellenfél kémfőnökére. A játék szerzőjének érdemes kipróbálni a komolyabb, komplexebb játékait is. Kötelező partijáték, sok nevetést és gondtalan percet nyújt. (Nos, ha a Fedőnevek a király, akkor azért a Dixit a királyné).
  Fedőnevek

  Dávid | 2017. április 17.

  Elsőre kicsit szkeptikus voltam a játékkal kapcsolatban, de amikor már 3. órája játszottuk (6 fős társasággal) rájöttem miért isteníti mindenki. A szabályai 3 perc alatt elmagyarázhatóak, és garantált szórakozást nyújt, rengeteg nevetéssel. Első játék előtt fontos átbeszélni, hogy milyen kulcsszavakat engedélyeztek, ezzel jó néhány vitás esetet kikerülhettek. 4 fővel is élvezetes, de minél többen vagytok, annál jobb. Csak ajánlani tudom.
  Legjobb partijáték

  Attila | 2017. április 5.

  Nem véletlenül kapta a tavalyi év legjobb partijátéka címet. Egyszerű, de nagyszerű. Gyors, könnyed, pörgős. :) Mindenki szereti akinek eddig mutattam.
  Jobb mint az Activity

  Dundee | 2017. március 16.

  Bármilyen helyzetben elővehető és mindenki élvezni fogja. A csapatok mindkét felének szüksége van arra, hogy a másik fejébe lásson. A szabályok percek alatt megérthetőek és egy próbakör után már fergetegessé tud válni a hangulat. Nem lehet abbahagyni és mindig akarsz majd egy következő kört.
  Party time

  józsef | 2017. március 10.

  Sziasztok! A véleményem a társasjátékról, hogy kellően nehéz, gondolkodtató, rövid és pörgős. Mi általában ketten játszunk a társasjátékkal és így is érdekes, de többen valóban jobb játszani.
  Legjobb partijáték

  DT-ZONE | 2017. március 7.

  Rövid, egyszerű, mulatságos partijáték, még csak egyszer próbáltuk, de mindenképp megvesszük.
  Összehozza a társaságot

  Katalin | 2017. március 6.

  Mi rögtön egy nehezített pályán indultunk, mert egymást nem ismerő emberek alkották a 4-4 fős csapatokat, de nagyon jól sikerült az "összeismertetési est"! Egy másik alkalommal aztán régi barátokkal is játszottunk, úgy egész más volt, nem jobb, nem rosszabb, csak egész más. Minden alkalommal, minden társaságban új és új! És mindig nagyon szórakoztató!
  Gyakorlattal jobb

  Zsolt | 2017. február 6.

  Az elején lassan indul be, mert hozzá kell szokni át kell nézni a kártyákat, mi inkább folyamatos időlimittel játszunk, úgy pörgősebb és viccesebb is. Kicsit kevesebb idővel mint ami a játékhoz biztosított homokóra szerint rendelkezésre áll.
  Biztos siker

  Márton | 2016. december 29.

  Ketten is érdekes, de többen az igazi. Bele kell jönni az elején a megfelelő gondolkodásmódba, de onnantól izgalmas a verseny, hogy ki tudja leelőzni a másik csapatot, minél több kártyát lefedve egy kifejezéssel. Az meg mindig vicces, amikor a kvízmesternek "egyértelmű" asszociációk helyett a csapattagok másikakat választanak.
  zseniális

  Zsófi | 2016. december 29.

  Eddig mindenkinek nagyon tetszett! Gondolkodós, ötletes, remek! Szerintem 4 főnél többnek nem ajánlott, és a kivitelezés erősen hagy kívánnivalót, de maga a játék szuper!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!