Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Catan: A hódítók legendája (Lovagok és városok kiegészítő)

Ár:
12.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (1)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

FONTOS: Ez a kiegészítés nem önálló játék! A játékhoz szükségesek még a következők: Catan Telepesei ? Catan Lovagok és Városok Kiegészítés

Körülbelül 570 évvel az első telepesek megérkezése után CATAN szigetét felfedezték az óvilágból érkező tengerészek. CATAN virágzott, a kereskedelem és a tapasztalatcsere az óvilág országaiból érkezőkkel fellendítette a gazdaságot. De sajnos CATAN gazdagsága vonzotta a barbárokat, akik CATAN földjein és városaiban fosztogattak. A lovagoknak köszönhetően a Cataniak meg tudták állítani a barbár támadásokat. Az események a Catan Lovagok és Városok idejében játszódnak.

Vélemények

3.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 15.
Kit hódít?

Számunkra a modern társasjátékok világába a Catan telepesei játék nyitott utat. Mára már belátjuk, hogy maga a játék egy kicsit elavult, túl nagy szerencsefaktorral dolgozik és a győzelmet nagyban meghatározza a játékosok sorrendje. Adtunk egy esélyt ennek a kiegészítőnek, hátha módosul a véleményünk. Sajnos az a tapasztalatunk, hogy sokat nem változtat a játékon. Néhány új szabállyal bővül a játék és kétszeresére nő a játék idő.