Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

EXIT 2.-A titkos labor

Ár:
4.990 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

2.80
5 értékelés
5
(0)
4
(2)
3
(0)
2
(3)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 24.
Jó-jó, de..

Ha az első részben megismered magát a játékmenetet nagyon könnyen, gördülékenyen játszható játék. Az első részben jobban "fogják a kezed", végig vezet a játék, hogy mit kell éppen csinálnod, mihez kell nyúlnod. Ebben a részben több olyan helyzet van, ahol nem igazán van mihez fordulni, egyszerűen a játék elejétől figyelni kell arra, milyen információkat birtokolsz, és hogyan tudsz elindulni.
A feladványok az első részhez képest túl könnyűnek bizonyultak, nem éreztem benne kihívást. Egynek jó volt :-)
| 2 / 5 csillag!
2018. 10. 01.
Mazochistáknak kifejezetten ajánlott

A második rész kifejezetten nehézre sikeredett. Néhol teljesen túlbonyolított feladványok vannak. A segítség-kártyák közül az elsők rendszerint semmit sem segítettek, mert arra magunktól is rájöttünk. A második segítség is hasztalan volt néha (így sem jöttünk rá a megoldásra), sőt volt olyan megoldás kártya is, amin elgondolkodtunk, hogy mit akar mondani. A végén az utolsó 2 feladvány volt olyan, ami élvezetes volt. Egy kínlódás volt az a másfél óra ami alatt végig játszottuk, és persze a végén sikerült 1 csillagot kapnunk. :D
| 4 / 5 csillag!
2018. 06. 30.
Otthoni szabadulószoba

Az utóbbi években egyre több helyről hallottam, hogy az úgynevezett szabadulószobákban csapatban, baráti társaságban megméretették magukat. Ez a tendencia az egyre népszerűbb társasjátékok piacára is begyűrűzött. Miért is ne lehetne otthoni körülmények között az eredeti élmény könnyedebb változatát megélni?
Ez mindenképpen a társasjáték nagy előnye. Megveszed, otthon a megfelelő időpontban a megfelelő társaságban (akár kisgatyában) kibontod és már egy képzeletbeli zárt helyiségben is találod magad, ahonnan – mily meglepetés – ki kell jutni. De tarthatsz közben szünetet, elvégezheted akár folyóügyeidet is. :)
Az 1-1,5 óra alatt teljesíthető kaland kellemes fejtörést kínál a „bennszorult” kísérleti alanyok részére, mindezt magyar nyelven. Az élményfaktor mindenkinél más és más (akár a kaland témájától függően is változik), de általánosságban számomra pozitív. A fejtörők egy részén, mint „kés a vajon” jutottunk át, de sokszor nehéz volt a megfelelő megoldást megtalálni, mert inkább túlgondolkodtunk dolgokat, mint a „pofonegyszerű” megoldás az eszünkbe jutott volna. Ehhez a játékban segítség kártyák is megtalálhatóak, ha nehezen boldogulna a csapat.
Hátránya, hogy tényleg egyszer használható. Ha vigyázva használod, tovább lehet adni, eladni, elajándékozni.
„Voltam már török börtönben”: tényleges „szobában”, élőben persze ez is jobb, de a társas is lekötött, élveztem kis csapatunk közös agyalgását. Inkább 3-4 fővel ajánlanám, mint nagyobb társaságban.
| 2 / 5 csillag!
2018. 03. 01.
Csalódás

Sajnos erről a játékról nem tudok túl jót írni. Az árához képest rettenes csalódás volt. ( Gondoltam ajándék gyanánt beruházok, de nem jött be, végül egyedül túlrágtam magamat a feladatokon) Szerintem is túl bonyolultan kezdődik, az elején semmiféle iránymutatás, egy nagy katyvasz és mire az ember felvenné a fonalat, már kissé belefárad az egészbe. Ugyan egyszer használatos játék, de az árához képest igényesebb kivitelre számítottam. A kémiához pedig valóban semmi köze.
| 2 / 5 csillag!
2018. 01. 01.
Szabadulós játék

Szemben az "Az elhagyatott kunyhó"-val ez a játék meg sem közelíti a szabadulós szobák hangulatát. A rejtvények feleselegesen túlbonyolítottak, a kódok nehézkesek és maga a kivitelezés sem túl jó (pl. olvashatatlanul apró betűk, jelek). Sajnos a kémia szál sincs rendesen kidolgozva. A potenciál megvan a játékban, de elnagyolt a kidolgozása.