Rush Hour – Csúcsforgalom Junior

  Normál ár: 5 790 Ft

  A Te árad: 5 501 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  A Rush Hour Jr. a Rush Hour logikai egyszemélyes társasjáték kisebbeknek is játszható kiadása. Hasonlóan az eredetihez, ebben is feladványokat kell megoldani, melyek az autók ide-oda tologatásával oldhatóak meg. A feladványok könnyebbek, és piros autó helyett a fagyis kocsit kell kiszabadítani a kisebb gyermekek kedvéért.
  Az eredeti Rush Hour – Csúcsforgalom játék a ThinkFun kiadó legsikeresebb játéka. Épp ezért nem meglepő, hogy fellépett az igény a Rush Hour egy olyan változatára, amelyet kifejezetten kisebbeknek terveztek. Az eredeti Rush Hour tervezője, Nob Josigahara örömmel vállalta, hogy kedvenc puzzle-jét kicsiknek szóló feladványokkal is elkészítse, így szélesítve a Rush Hour-t játszók körét. Úgy gondoljuk, a Rush Hour Junior megfelel minden kívánalomnak: a feladványok a kisebbeknek szólnak, de nem túl könnyűek; az első lépcsőket jelenthetik a logikus gondolkozás kialakításában. Az autók egyediek és stílusosak, a kicsik akár a feladványok nélkül is játszhatnak velük. Szerintünk épp ez a lényeg: játszani és jól szórakozni! És ha eközben még fejlődik is gyermek, az az igazi öröm!
  A szülők számára is szórakozást jelent, és a gyerek önbizalmát is növeli, ha segítenek a kicsiknek végiggondolni a feladványok megoldásait. Következzen néhány ötlet ahhoz, hogy még élvezetesebbé és hasznosabbá tegyük a játékot.
  - Találjunk ki történeteket! A gyerekek megértik, milyen frusztráló érzés forgalmi dugóba kerülni. Nem akarhatjuk, hogy a dugó miatt a sok fagyi megolvadjon a kocsiban; sürgősen ki kell juttatnunk a fagyiskocsit a csúcsforgalomból!
  - Segítsük a gyerekeket célzott kérdésekkel a megoldás megtalálásában! „Ez az iskolabusz az utadban áll, nem tudnánk azt a rendőrautót arrébb tolni?” A gyerekeknek sokszor csak a kezdet az igazán nehéz.
  - Megmutathatjuk gyermekünknek, hogyan használjuk a feladványok megoldókulcsait. Így megismertetjük vele a játékot, és a sorozatos utasítások követését is gyakorolhatjuk.
  - Tapasztalataink szerint a kisebbek különösen élvezik a játékkeretbe pakolgatni a kocsikat (és legalább annyira szeretik azután jókora zajjal kiborítani őket). Segítsünk gyermekünknek megszámolni a fennmaradt üres helyeket, hogy ellenőrizzük, helyesen állította-e fel a kocsikat a feladványhoz!
  - Magyarázzuk meg gyermekünknek, hogy a kocsik – csakúgy, mint a valóságban – csak előre-hátra tudnak menni , nem szabad őket oldalra tolni. A kisebbek ezt a szabályt szokták a leggyakrabban megszegni.
  - A kisgyermekek mozgása még kevésbé koordinált , előfordul, hogy akaratlanul elmozdítanak egy-egy kocsit a pozíciójából, ezzel esetleg megoldhatatlanná téve a feladványt. Segítsünk gyermekünknek ellenőrizni, hogy a megfelelő helyre sikerült-e visszatennie a lelökött autót!

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 10 Gyakorlott játékosoknak 5 Egyedül 10
  100% (13)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 13)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Szuper logikai kicsiknek is

  Dóra | 2018. augusztus 1.

  Az első szintű kártyákat már a 4 éves is simán megoldja. Nagyon szeretjük.
  Szuper jó gondolkodós játék, nemcsak gyerekeknek!

  Nóra | 2018. március 21.

  Nagyon jól kitalált játék igényes kivitelben. Nálunk a sütis játék mellett az egyik kedvenc. Hol egyedül, hol kettesben játszanak vele a gyerekeim (és időnként a szüleik is.. :-))) Egy bánatom van csak, a Junior verzióhoz nincs kiegészítő kártyacsomag.
  Dugóba kerültünk

  Zsófi | 2018. január 5.

  Ez egy nagyon durva logikai játék, nekem is sokáig eltart, mire kijutok a parkolóból. Olyan gyerekeknek jó, akik tudnak egy helyben ülni, mert elég sokat kell gondolkozni, és el kell érni egy bizonyos kort, hogy egyáltalán megértsék a logikát. Ennek a játéknak az lett a veszte, hogy tabletra letölthető verziója is van, és azt sajnos jobban szeretik.
  Jó szórakozást nyújt egyedül a gyerekeknek!

  Balthis | 2017. február 11.

  Jó szórakozást nyújt, elfoglaltságot ad a gyerekeknek. Pici, külön kis zsák van hozzá, amiben jól lehet tárolni, utaztatni.
  Nálunk két gyerek, két játék van,így egymással is tudnak versenyezni. rendszeresen kerül elő. A kártyákat megéri védőzni.
  RUSH HOUR

  hmonka | 2017. január 31.

  Nagyon jó logikai készségfejlesztő játék.
  Logikai játék

  Marianna | 2016. december 16.

  Szuper játék, a tanítványaim nagyon szeretik, jó versenyt lehet kialakítani, ha időt mérünk.
  Forgalomirányítás

  Fanni | 2015. november 26.

  Nagyon szupi kis játék, mindenkinek ajánlani tudom.
  Imádom

  Móni | 2015. november 10.

  Nagyon jó kis játék, gyerekeim is nagyon szeretik. Gyorsasági versenyt szoktunk vele játszani. :)
  Junior vs, Senior

  Tarics | 2015. október 20.

  Alapvetően a gyerekek már a felnőtt kiadás kártyáit is képesek megoldani, de ha szeretnénk, hogy több ilyen legyen, több sikerélménnyel és fiatalabb korban edződjenek, akkor meg kell venni a Juniort, főleg mert fagyis autó van benne.
  Annyira jó

  Boly | 2015. október 4.

  A gyerek verzió legalább annyira jó mint a felnőtt, ha több készlet is van a családban, egy gyerek egy felnőtt, akkor lehet játszani gyorsasági versenyt is :D!

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

  Rush hour játékcsalád