Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka Cselekvésekkel

Ár:
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (23)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Dobjatok a kockákkal, és meséljetek el együtt egy mozgalmas történetet! A Sztorikocka Cselekvésekkel történetmesélős családi partijáték nagyobb társaságoknak is. A játékosok a kidobott szimbólumokat történetbe fűzik, kötöttségek nélkül: mesélhetnek felváltva, külön-külön saját sztorit – vagy akár közösen, folytatva egymás gondolatait. Ebben az alapkészletben cselekvéseket, tevékenységek találunk. Sokféle, tematikus készlettel és kiegészítővel kombinálható. A kreativitást, a szókincset és az önkifejezést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.70
23 értékelés
5
(18)
4
(3)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 03.
Új mesék

"Végre egy új Sztorikocka megjelenés.
Ebből igazán kalandos mesék kerekedhetnek.
Aki szerette az eddigieket annak ez is tetszeni fog!"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kell

Kötelező kiegészítő. Cselekvésekkel tudjuk bővíteni a kockáinkat.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
értékelés

Érdekes játék. Kell hozzá fantázia. Érdemes több készletet, kiegészítőt beszerezni, hogy ne unjuk meg. Jól fejleszti a verbális készségeket.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kék

Szép, ötletes játék, egyedül agytornának is lehet használni. Akinek a fantázia, történetmesélés nem kenyere, azoknak nem jön be, így baráti társasága válogatja, hogy mi lesz a hatás, ha "bedobod". A Dixittel hasonlítva ez szerintem jóval megosztóbb, van, szégyenlősök kevésbé akarnak vele játszani. A kék készletet érdemes beszerezni, mivel ezzel a kezdők is könnyebben boldogulnak, a cselekményessége miatt.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kidolgozottság

Ami az előnye, az a hátránya a kidolgozottság. A dixit kidolgozottsága mellett ez inkább megtornáztatja a fantáziát. Viszont pont az egyszerű kidolgozottság miatt gyerekjáték felé tendál.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Dobálj

Dobj laza csuklóval és lökd a rizsát, minél jobb történetet kerekíts és nevettesd meg a társaságot. Erről szól ez a játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kreatív

Kortól függetlenül játszható, kisebb gyerekekkel szintúgy, mint idősebbekkel. Teljesen lefáradt aggyal is nagyon jól játszható, meseszövögetős játék. Kreatív és érdekes történetek is ki tudnak jönni, és szabadjára lehet engedni a fantáziát. Bár jellemző hogy a többi verzióval kombinálva az igazi.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Könnyed szórakozás

Én az angol tanáromtól ismerem ezt a játékot. Pihenés képen szoktuk az órákon játszani. Kiváló készségfejlesztő, hogy angolul mesélj bármit, ami a dobás után látott kis képekről eszedbe jut. Nekem nagyon bejött megmozgatja a fantáziát. Azóta már én is vettem egyet. Előnye, hogy szinte bárhol elfér ezért mindig ott van a táskámban. Nem igényel előkészületet, sem helyet így szinte bárhol tudunk vele játszani. Nyáron a strandon, vagy haverokkal egy kocsmában. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Megéri az alapjáték mellé.

Ha kiegészítőt kellene ajánlanom az alap sztorikocka játékhoz, akkor ez lenne az első. (A második helyet pedig a kalandos kiadás foglalná el.) Ezzel a három kockacsomaggal szinte játszva tud mesélni még az is, akinek nem erőssége a mesélés.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Tanulj meg mesélni!

Az egész sztorikocka sorozat jól kombinálható egymással és soha nem születik két azonos történet. Mivel csak egy-egy kép van, hatalmas teret enged a fantázia világának. Gyerekeknek ideális ajándék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kockulás helyett

Az egyik kedvenc családi játék, amit nyaraláskor sem hagyunk otthon. Nagy kedvence 8 éves fiamnak, mert játszhatjuk minden szabály és kötöttség nélkül is, de találhatunk ki egy témát, ami köré kell a történetet szervezni (pl. felfedezések, robotok, sport, kirándulás) és lehetnek elérendő célok is (álld ki a próbá(ka)t és vedd el a királylányt, utazz egy nagyot, csak egészséges dolgot csinálj) aminek a teljesítése vagy megakadályozása a cél.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Gyors, vicces

Kreatív, agypörgető játék. Akár egyedül is lehet vele játszani, bár többen érdekesebb, viccesebb helyzeteket, történeteket lehet vele kitalálni. Fejlesztéshez, iskolai kikapcsolódáshoz is ajánlott, jól használható játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Sírva nevetős

Szerintem zseniális. Eddig csak felnőtt játékosokkal próbáltuk.Órákig folyik egy-egy játék és a történetek ,hol komolyabbak, hol sírva nevetősek lettek.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Több vezió is van

"Bevallom, az alapkészlet Sztorikocka nincsen meg, rögtön a mozgalmasabb verziókra mentünk rá, de ezt egyáltalán nem bánom :)
A játék eredeti szabályain túl egyéb játékmódokat is kitaláltunk, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha kedvet kap valaki ezekhez a veziókhoz is. ;)

Az egyik verzió nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az eredeti szabályhoz: egymás után veszünk el a kupacból 1-1 kockát, hogy azt belefűzzük a mesébe, DE az egyik embernek mindig egy pozitív fordulattal kell megtoldania a mesét, a következőnek egy negatívval/szerencsétlennel, aztán újra boldog dolog következik, újra negatív és így tovább. Kicsit még viccesebbé válik így, főleg, ha felnőttek játsszák. :)

A másik játékverziónk nagyon hasonlít az ""Igenis, Sötét Nagyúr!"" nevű játék szabályaihoz, azaz az egyik játékos (a ""főnök"") feltesz egy általa kitalált, kimagyarázást igénylő kérdést a többieknek (""alattvalók""), akik megpróbálják kimagyarázni magukat, miért nem hibásak a küldetés meghiúsulásában, egyúttal a társaikra igyekeznek kenni a dolgot, mindezt persze úgy, hogy itt is 1-1 kockán látható ábrát szőnek bele a mondandójukba.

Szívből ajánlom ezeket a játékmódokat is, így még változatosabb tud lenni a móka. :)"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Jó ötlet!


"Eszter, ez egy jó ötlet!
Mi úgy is játszottunk, hogy miután sorba lett téve a 9 kocka az első történet szerint, a következő játékosnak úgy kellett folytatnia a sztorit, hogy a teljes sor kockáit eggyel átfordította. Mi szinte az összes kiegészítőt megvettük már, amik keveredése önmagában is érdekes alternatívákat hoz a játékba!"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
party-party

Felnőttek között könnyes nevetés, gyermekek között kreativitás fejlesztés.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Parti társasjátéknak tökéletes

Nagyon jól ki lett találva ez a játék. Már kisebb gyerekekkel is játszottuk és mindenkinek nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlom ezt a játékot.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Laza partyjáték

Nagyon szeretjük bulikon néha elővenni. Az elfogyasztott alkoholmennyiséggel egyenes arányban erősödik a képzelőtehetség. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Garantált a nevetés

"Ajándékba vettem, Húgomnak. Egyből ki is próbáltuk. Kreatív és igen csak vicces történetek kerekedtek percek alatt és szakadtunk a nevetéstől :) .

Mindenkinek ajánlom nemtől, kortól függetlenül :)"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
jo kiegeszito

"Remek kiegészítője az alapcsomagnak!
Tetszenek a figurák, elforgatva időnként többféleképp is értelmezhető"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Még a 4 éves is

A játékot a férjemtől kaptam. Nagyon jó kis sztorikat tudunk belőle mesélni. A 4 éves kisfiam is rajong érte, olyannyira, hogy már ő is ebből mesél. Persze ő még néha válogat a képek közül, de így is remekül fejleszti vele a kreativitást és a belső képalkotást.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Kicsiknek nagyoknak

Szerintem maga a játék nem nagy ötlet, de családdal és gyerekekkel remek szórakozás. Persze baráti társasgoknak is ajánlom, de azért nem kerül elő sűrűn velük. Viszont ez a csomag remek és jó időtöltés kicsikkel és nagyokkal egyaránt.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 04.
Nagyon jó!

3-4. osztályban igék gyakorlásához szoktam használni a munkám során. Szuper játék!

Hasonló termékek

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(74)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(26)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(10)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(5)
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(17)
3.690 Ft