Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka Kalandokkal

Ár:
3.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (26)
Elérhetőség: Raktáron

A játékcsalád további termékei

Vélemények

4.73
26 értékelés
5
(22)
4
(2)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
ajánlás

Egyszerűen játszható játék, akár utazás közben is. Jól fejleszti a verbális képességeket.

| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Kalandos

A hangulata miatt a kedvencem a sorozatból. Igazi Indiana Jones-os történetek rittyenthetőek belőle:).
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Imádjuk

Több story cube-unk is van, nagyon szeretjük, a gyerekek szokták vinni táborba, könnyen bepakolható. Kezes a kivitelezése, az anyagai, külön klassz a mágnessel záródó tárolódoboza.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Ha

Ha játszottál az alap készlettel azért ajánlom, ha nem akkor meg azért, a lényeg hogy ez legalább annyira jó.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Kalandra fel

Na most aztán egy kis izgalom is keveredik a mondandóba, ha esetleg eddig nem tudtál olyat kitalálni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Kalandok

Emellé még mindenképpen beszerezném az Alapjátékot és a Cselekvések kiegészítőt, a három együtt verhetetlen. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Igényes kiadás

Igényes kiadás, érdemes beszerezni az alap készlet mellé.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
"Zsebmesegyár"

Meglepően jól működik. Jó minőségű.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Mese a zsebben

Karácsonyra kaptam meg feleségemtől a Sztorikocka kalandokkal + Clues pakkot. Minőségi kivitel. Ivós játékként még nem tudtuk kipróbálni, de csak idő kérdése. A gyerekek, akiknek mutattuk, viszont imádták, és nem tudták abbahagyni a vele való játékot. Ajánlott!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
A legjobb mindközül!

Szerintem ez a legjobb kiadás az összes közül.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Nyelvoktatás ötvözve kreativitással

Remek módja annak, hogyan tanítsunk idegen nyelvet diákoknak. Nem csak a kreativitásukat élhetik ki, de közben bővítik a szókincsüket és gyakorolják a beszédet is.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Esti mese helyett

"Tudatosan választottam a kalandos kiadást.
Az 5 éves gyerekem, amikor meglátta, kitalálta, hogy esténként ezzel fogunk mesét mondani. Nagyon kreatív és mindig új történet található ki vele.
Nagyon szeretjük!"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
4 éves írónő

Nem rég szereztük be, de az első guritással magával ragadott a játék. A 4 éves unokahugi is imádta, szinte megírt egy mesekönyvet játék közben, amit legközelebb folytatunk. Nagyon klassz!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Több verziós játék

"Bevallom, az alapkészlet Sztorikocka nincsen meg, rögtön a mozgalmasabb verziókra mentünk rá, de ezt egyáltalán nem bánom :)
A játék eredeti szabályain túl egyéb játékmódokat is kitaláltunk, amit szeretnék megosztani Veletek, hátha kedvet kap valaki ezekhez a veziókhoz is. ;)

Az egyik verzió nagyon egyszerű és nagyon hasonlít az eredeti szabályhoz: egymás után veszünk el a kupacból 1-1 kockát, hogy azt belefűzzük a mesébe, DE az egyik embernek mindig egy pozitív fordulattal kell megtoldania a mesét, a következőnek egy negatívval/szerencsétlennel, aztán újra boldog dolog következik, újra negatív és így tovább. Kicsit még viccesebbé válik így, főleg, ha felnőttek játsszák. :)

A másik játékverziónk nagyon hasonlít az ""Igenis, Sötét Nagyúr!"" nevű játék szabályaihoz, azaz az egyik játékos (a ""főnök"") feltesz egy általa kitalált, kimagyarázást igénylő kérdést a többieknek (""alattvalók""), akik megpróbálják kimagyarázni magukat, miért nem hibásak a küldetés meghiúsulásában, egyúttal a társaikra igyekeznek kenni a dolgot, mindezt persze úgy, hogy itt is 1-1 kockán látható ábrát szőnek bele a mondandójukba.

Szívből ajánlom ezeket a játékmódokat is, így még változatosabb tud lenni a móka. :)"
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Megmozgatja a fantáziádat!

"Mi ezzel a kiadással ismerkedtünk meg előszőr.
A játék játszaható 2-től akár 9 főig is, utóbbi esetben mindenkinek csak egy kocka jut :-)
Tényleg csak a képzelet szab határt, hogy milyen történetet hoz össze a társaság. A játék szinte kortalan, és nagyon jól fejleszti a kisebbek beszélőkéjét és a fatáziáját.

Egyedi szabályokkal tetszés szerint lehet nehezíteni is.
Előnye még, hogy nagyon kis helyen elfér, elvégre 9 kockáról beszélünk, és bárhol játszató ahol van lehetőség a ""kockadobásra""
A kapható kiegészítőkkel pedig teszés szerint variálható."
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Érdekfeszítő

Nagyon izgalmas egy játék, könnyű megtanulni, de borzasztóan érdekes.

| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
hihetetlen történetek

Család nagy kedvence, soha nem lehet megunni! Egyszerű, gyors, változatos játékmenet. Semmi nem kell a játékhoz, csak a kezünk amivel eldobjuk a kockákat, és a határtalan fantáziánk!!!
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Úton lévőknek

Remek kis játék. Utazáshoz is tökéletes. Magunkkal tudjuk vinni, akár a strandra is. Vízálló, kis helyet foglal. Szókincs fejlesztőnek , idő elütésnek remek. Azért csak 4 csillag, mert hiányzik az izgalom faktor. Szórakozáshoz inkább egy klasszikus társas kerül elő. Viszont ez tényleg az a tökéletes bárhová magammal viszem játék.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Képzelőerő

Nem igazán mondanám társasjátéknak, bár abszolút rajtunk múlik, hogy milyen szabályok szerint játszuk. Fejlesztéshez tökéletes, a kevésbé beszédes gyerekeket verbális kommunikációra kényszeríti, spontán beszéd és szókincs fejlesztő. Ezért inkább munkában tudom hasznosítani, mint otthon. Az én történeteim valahogy nem is lesznek olyan érdekesek, de másokét szeretem hallgatni.. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Kalandok

Önálló játékként is teljesértékű, de mi az alap kockakészlethez csaptuk hozzá. Nem hiába kapta a Kaland nevet, egészen más minőségű történetek kerekednek így ki belőle.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
ötletes

Jo jatek, ketten is kivaloan hasznalhato
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Készül a történet

Nagyon szeretjük partijátékként használni úgy,hogy közös történetet mesélünk el, -mindenki egy adott kockával folytatja a történetet- mivel nagyon érdekes, humoros történetek tudnak keletkezni. Csak ajánlani tudom
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Egyszerű, pont ezért ilyen nagyszerű

Talán az egyik legegyszerűbb játék amit valaha piacra dobtak, de mégis rengeteg örömteli pillanatot okoz a játékosoknak. Bármilyen korosztálynak bátran merem ajánlani, hiszen nincs szükségünk másra csak a képzelőerőnkre és a nagy dumánkra. Többször játszható, hiszen amennyi társaság, annyiféle fantázia és emlék létezik. Ki hogy gondolkozik, vicces vagy akár komoly történet is kikerekedhet egy pár dobókockának hála. Könnyű, mégis zseniális, mindenképpen megéri a próbát! :)
| 2 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Történetesen gyenge

Az egyetlen Sztorikocka csomag, ami meg van, és másikat biztos, hogy nem is fogok beszerezni. Zsákbamacskát egyáltalán nem árul, de egyetlen egyszer vettük elő, többet senki sem akart játszani. Igazából mintha egy ember játszana csak, interakció nem nagyon lehetséges, és hacsak nem minden egyes játékos roppant jó humorú és kommunikatív, akkor a játék össze fog omlani. Hasonlóként ajánlom inkább mondjuk a Dixitet, soknak tűnik 5000 Ft plusz, de ha megnézzük az alkatrészeket... Ár-érték arányban szerintem még mindig jobb
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Ajánlom

Nagyon klassz kis játék. Többféle játék mod is van és még több félét lehet kitalálni. A fantáziára kizárólag jó hatással van, ahogy a jókedvre is. Hajrá :D
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 03.
Gyerekeknek

Úgy érzem, mi, felnőttek már kinőttünk ebből, de a kisebb gyerekek jól szórakoznak vele.