Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: Takenokolor

A kínai császár a szövetségüket ünnepelve egy pandát adományoz a japán uralkodónak. Az uralkodó átadja azt kertészének, aki nem győzi eredeti feladatát, a bambuszkert gondozását ellátni – hiszen a falánk állat mindig lelegeli, amit ő nagy gonddal megépít…

A Takenoko az egyik legismertebb könnyed családi játék, amelyben a játékosok egymással versenyezve építik a japán császár kertjét, növelik a bambuszokat és etetik a pandát a sárga, zöld és rózsaszínű kertrészekben, ugyanilyen színű bambuszokkal.

És most tegyünk még egy színt ehhez a hármashoz: a kéket.
És közös építkezés helyett legyen egy verseny, amiben mindenki a saját kertjét, sőt, tájékát (patakját, felhőit)… színezheti!
És máris megérkeztünk a Takenokolorhoz!

A Takenokolor a közismert játéktervező, Antoine Bauza játéka, amelyhez Corentin Lebrat-val együtt készítették el a játék kiegészítőjét, a Chibis.
Most pedig a Takenoko egy „roll & write”, azaz „dönts és írj” típusú verzióját rakták össze, formabontó módon.

Hogy mi a formabontó? Kockák helyett a 4 színes filctollal kell gurítsatok, hogy a 4 különböző nehézségű pályán választásotok szerinti részét színezzétek be a bambuszoknak, kerti lámpásoknak és tavacskáknak.

Fussatok versenyt, ki színezi ki hamarabb a napot, ki karikáz be hamarabb 3 katicát, vagy ki fejez be több halat a patakban – gurítsatok a 4 színes filccel, és lássatok neki minél hamarabb a Takenokolornak… amire kicsit még várni kell, mert a tavaszi színek ellenére a magyar kiadás csak ősszel érkezik!